Flash ten mě nějak nenadchnul chtělo byto udělat seriál s nějakým víc osobitější hrdinou například s lobem nebo deadpoolem ty by si rozhodně zasloužily seriál :D
Vážně?:D Bombon?:D
Jinak fajn článek, nic proti superhrdinským seriálům, jen nechci další otevřené konce při rychlém ukončení seriálu.
Samostatný seriál klidně, ale rozhodně necpat do Arrowa. Přeci jen je Flash hrdina s nadlidskými schopnostmi, to prostě do Arrowa nepatří.
Rozhodně chci Flashe jako další seriál po boku Arrowa...a rozhodně i Wonder Woman...a proč né do budoucna i samotného Batmana, Supermana... Aquamana...a další lidi z DC... moc se těším na další spolupráci CW a DC.. :) Tohle může být fenomenální start obrovského konceptu.
Tohle je úžasný. Flash je pravej superhrdina a konečně se na něho dostala řada.
Nejlepší by do budoucna bylo kdyby CW sebrala odvahu a udělala seriál přímo z Justice League! Flash mě osobně moc nezajímá ale podívám se na něj. Jinak do role Wonder Woman bych obsadil Elizu Dushku. :-)
Konečně! Pokud to vyjde budu děkovat CW, protože DC hrdiny mám rád. Na poli filmů se zatím dařilo jen Batmanovi a Supermanovi. Myslím, že by Green Lantern mohl být fajn i v seriálu. Samo s jiným hercem. Ale kdyby se povedlo vybudovat DC universum jako seriály o to bych byl radši. A mohli by se ze začátku občas potkávat a po čase udělat Justice League.
Spike: Palec nahoru!
spike napsal(a):
Nejlepší by do budoucna bylo kdyby CW sebrala odvahu a udělala seriál přímo z Justice League! Flash mě osobně moc nezajímá ale podívám se na něj. Jinak do role Wonder Woman bych obsadil Elizu Dushku. :-)
ach jaj, ona ma taku smolu na serialy :/ super herecka, hra v super serialoch, ale ziadny sa dlho neudrzal..
Carljack napsal(a):
Rozhodně chci Flashe jako další seriál po boku Arrowa...a rozhodně i Wonder Woman...a proč né do budoucna i samotného Batmana, Supermana... Aquamana...a další lidi z DC... moc se těším na další spolupráci CW a DC.. :) Tohle může být fenomenální start obrovského konceptu.
tak Wonder Woman tady byla minuly nebo predminuly rok, ale nedoslo ani k objednani serialu. Pilot koluje po netu, myslim ze byl i na YT kdyby ses chtel podivat, ale byla to docela blbost. Zrovna Wonder Woman a Aquamana moc nemusim, to ja bych rad videl z DC staje treba znova Hawkmana, nebo Lobo, Suicide Squad, Nightwing nebo Grifter.
inekafe napsal(a):
ach jaj, ona ma taku smolu na serialy :/ super herecka, hra v super serialoch, ale ziadny sa dlho neudrzal..
Taky mě to hodně mrzí.
Mik napsal(a):
tak Wonder Woman tady byla minuly nebo predminuly rok, ale nedoslo ani k objednani serialu. Pilot koluje po netu, myslim ze byl i na YT kdyby ses chtel podivat, ale byla to docela blbost. Zrovna Wonder Woman a Aquamana moc nemusim, to ja bych rad videl z DC staje treba znova Hawkmana, nebo Lobo, Suicide Squad, Nightwing nebo Grifter.
Tuhle WW měla jiná stanice, tuším CBS nebo FOX, k té byl i ten pilot, ale loni projekt vyvíjela i CW a ta nakonec pilot neobjednala.
WonderWoman mě mrzí, ale FLash má napřirozené schopnosti, no ne? Tak jak ho chtějí dát do Arrowa?
Z nového Arrowa se stal muj hodně oblíbený seriál,Flash mi udělal radost. Ale na druhou stranu bych ho do Arrowa moc nezapojoval, a pokud se nepletu, tak v Arrowovi zatím žádné nadpřirozené schopnosti nebyly.
Jsem zvědav jak to nakonec dopadne.
arrow je ve světě bez nadpřirozena, takže i flash bude bez schopností. a v tom je podle mě chyba. flash bez superrychlosti je machírek, který se přeceňuje.
jako já je chápu, že vyjde asi levněji ukázat ho v arrowovi a dát mu seriál, až pokud se bude líbit, ale takhle ho vlastně zabili.
p.d.: po wonder woman ještě nesmutněte. prý ji jenom odsunuli, když je na cw green arrow a letos přibudou black canary a flash, že 4. hrdina je už moc takhle naráz.