ten nadpis si upravte Black Canary jak to máte později v článku
Jasně, protože Oliverův milostný život už tak není vůbec složitý :D Měl by být s Felicity a měl by klid! Hlavně by plno fanoušků po celém světě bylo nadšených :D
Ree napsal(a):
Jasně, protože Oliverův milostný život už tak není vůbec složitý :D Měl by být s Felicity a měl by klid! Hlavně by plno fanoušků po celém světě bylo nadšených :D
a byly by nadšený fanoušci komiksoví předlohy?
Salem napsal(a):
a byly by nadšený fanoušci komiksoví předlohy?
Určitě byli. Seriálová Felicity není tak otravná jako seriálová Laurel.
Anetka888 napsal(a):
přesně tak! laurel tak nesnášim, nevim, čím to je, katie cassidy jsem měla v supernaturalu moc ráda, tady její nehybnou jako by botoxovou tvář nemůžu vystát! zato felicity je skvělá :)
allyska napsal(a):
přesně tak! laurel tak nesnášim, nevim, čím to je, katie cassidy jsem měla v supernaturalu moc ráda, tady její nehybnou jako by botoxovou tvář nemůžu vystát! zato felicity je skvělá :)
taky jsem si říkal že to spíš botoxem možná krapet přehání
Anetka888 napsal(a):
Amen! :) A to mám Cassidy fakt ráda.
Jsem si říkala, kdy se dočkáme toho, že sestra vlastně neumřela v té lodi :D
A souhlas - více Felicity, méně Laurel!
tak její přežití se dalo více méně čekat, ale vadí mi, že ji přeobsadí. viděli jsme ji v několika flashbacích, dokonce dali linii, kde porovnávali její fotku, a teď nám naservírují jinou herečku a my všichni máme dělat, že nevidíme rozdíl?
mně laurel tak nevadí. po její otravné roli v gg jsem ještě nedávno viděla harper´s island, kde je přímo na zabití, a vyloženě mě žralo, že ta to určitě přežije. tady je proti tomu zlatá.