Diskuze k článku Podzim 2013 na Primě
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 8. 2013 / 01:01:36 (před 11 roky)
off

Kdyz pominu ty zrudnosti s Leosem Maresem a Vyvolene, tak Prima pripravila dobry program. Trosku me znerovznuji ty presuny na vedlejsi stanice, ale snad to nebude takova hruza :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 8. 2013 / 01:02:01
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 8. 2013 / 11:04:53 (před 11 roky)
off

Vyvolené fakt nemusím, navíc tam nacpali i Agátu :D
Leoše možná zkusím, už jsem si na primě všimla, že to propagujou.
Seriálově mě moc neokouzlili, stejně ty svoje sleduju v originále.
Ale největší radost mám, že konečně daj aspoň dva kanály do HD, na to jsem čekala už dlouho, někdy je ten rozdíl hodně patrnej, když ČT i Nova takhle jede pár kanálů :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 8. 2013 / 11:29:43 (před 11 roky)
off

Top Gear je super, sice koukám v originále a zas to bude osekaný, ale těším se. Z Castea a Kostí na Love jsem nervózní, protože Love je prostě Love :D. Ale jak tak koukám, aspoň nemám důvod koukat na Primu...

redabelina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
3. 8. 2013 / 13:02:20 (před 11 roky)
off

Jak tady řekl už jeden uživatel, když pominu Leoše Mareše, tak ano Prima si připravila docela dobrý program. Co se týče Vyvolených, tak si myslím, že malinko ujeli. Přece jenom to bude konkurovat s ordinací a nemyslím si, že zrovna vyvolení budou mít větší sledovanost jako ordinace, takže si myslím, že tam měli nechat cesty domů. A co se týče Československo má talent..... těšila jsem se na to celý rok od toho co soutěž skončila, ale to, že tam nacpali Mareše si myslím moc nepomohly, protože hned jak jsem to zjistila, že místo Dejdara tam dají tohohle, tak jsem řekla hned nekoukám na to! Prostě jsem amám pořád názor takový, že Dejdar tam byl na srandu stejně jako před ním Kraus, Lucie Bílá tam byla na pochvaly a Slávik tam byl na kritiku a teď mi chtěj říct, že tam bude na zábavu Mareš???? No tak to ne.... :D Trošku mě i mrzí přesuny z Primy na Prima Cool viz. Partička. No ale uvidíme, jak se jim bude dařit.

Re:
ranger122
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
3. 8. 2013 / 14:38:09 (před 11 roky)
off

Prima mě nezaujala svými novými pořady. Mnohem lépe je na tom se zahraniční tvorbou, bohužel Hawaii 5-0 a Rizzoli and Isles v čase 22:20 je pro mě nepřijatelné.
Na Prima Cool jsem rád za Lost a Warehouse 13. Lost mám ale dokoukané a Warehouse 13 sleduji již předposlední, přestože mě k němu přivedla právě Cool, nemohl jsem čekat.
Docela jsem spokejen i s Bones a Elementary na Love.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 8. 2013 / 15:46:59 (před 11 roky)
off

Doufal jsem, že budou na COOlu dávat neodvysílané série Supernaturalu a nic! :-(
Jinak to složení jednotlivých programů mě moc nenadchlo (na Dextera se jistě dívat budu stejně jako na Bones a Castla) ale ve srovnání s Novou to jistě bude o moc lepší.

spike
TheJelen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
3. 8. 2013 / 18:16:11 (před 11 roky)
off

No jak jinak než že se bojim toho QI s Marešem a opět takhle brzo další série Talentu... a ještě s Marešem v porotě?! To je trošku fail, ale rozhodně bohatší program než od konkurenčí Novy.

HannyZiii
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 8. 2013 / 20:31:44 (před 11 roky)
off

Vypadá to že Prima je jediná, komu nedochází, že Mareš už je okoukaný a tak nějak mimo. Ale na Primu jako takovou v podstatě vůbec nekoukám a vypadá to, že ani nezačnu. Naopak ostatní "primácké" kanály si udržují dobrý standard. Jenom by mě zajímalo, jak to bude se Supernaturalem - Lovci duchů, v upoutávce Coolu na podzimní seriály totiž byla ukázka i z tohoto seriálu a totéž avizovali i přes Twitter (konkrétně 6. řada). V oficiálních informacích na cooláckých stránkách ale tento seriál ale chybí...

We´re all stories in the end. Just make it a good one.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 8. 2013 / 21:23:29 (před 11 roky)
off
Cora napsal(a):

Jenom by mě zajímalo, jak to bude se Supernaturalem - Lovci duchů, v upoutávce Coolu na podzimní seriály totiž byla ukázka i z tohoto seriálu a totéž avizovali i přes Twitter (konkrétně 6. řada). V oficiálních informacích na cooláckých stránkách ale tento seriál ale chybí...

Supernatural je v podzimním programu napsán na úterky a středy kolem 22:00, ale jinak ho v prezentaci nezmiňovali, takže nevím, zda nové díly, nebo opáčka.

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 8. 2013 / 19:04:17 (před 11 roky)
off

Jen to no Castle na Primu LOVE, jsem zvědavá, na který čas a den to dají. Snad se povede program.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 8. 2013 / 07:39:59 (před 11 roky)
off

Porad me bohuzel napada dost lidi, co se na vyvoleni budou divat://ach jo:P jinak asi nejvic se zamerim na P love:P

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 8. 2013 / 10:49:05 (před 11 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Porad me bohuzel napada dost lidi, co se na vyvoleni budou divat://ach jo:P

Takový lidé by měli být zbaveni schopnosti se rozmnožovat... :-)

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 8. 2013 / 10:49:32
Drunk_Queen
5. 8. 2013 / 10:55:04 (před 11 roky)
off
InaSe napsal(a):

Jen to no Castle na Primu LOVE, jsem zvědavá, na který čas a den to dají. Snad se povede program.

je napsaný na čtvrtek

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 8. 2013 / 22:23:34 (před 11 roky)
off

Noo, radost i docela obavy...
Nevím, jestli Partičce přesun na Cool trošku neuškodí, i když skalní fanoušci určitě zůstanou.
Leoše mareše mám moc ráda z Ranní show na E2, tak doufám, že novým pořadem QI mi nezačne lezt na nervy, ale naopak jsem ráda, že bude v porotě ČS má talent, to by mohlo být funny!
A co se týká seriálů, určitě budu koukat Suits (ještě jsem neviděla) a možná zkusím i Lost, ale jen kvůli Ianovi! :)

PitrsM
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
9. 8. 2013 / 23:40:39 (před 11 roky)
off

Jenom doufám, že co se týče Castlea, tak se jedná o 5. řadu a ne o opakování...!?

Drunk_Queen
10. 8. 2013 / 21:59:12 (před 11 roky)
off
PitrsM napsal(a):

Jenom doufám, že co se týče Castlea, tak se jedná o 5. řadu a ne o opakování...!?

Jojo, bude to 5... Ještě opakování, to by mě asi zabilo :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 10. 2013 / 11:07:03 (před 11 roky)
off

na primě mě zajímají akorát kriminálky, na které jsem si zvykla dívat se před spaním, a ty se většinově přesunuly na love, která u nás pořád ještě nejede. na coolu mě zajímají hlavně sitcomy, které dost omezili. tak slabá sezóna pro mě nebyla na primě už dlouho. obvykle novu drtí na prášek.