Tak to neni fér! Já ty pauzy nechci! :D
Z těchto seriálu koukám pouze na OUAT a ta pauza až do března mi příjde dosti dlouhá. :(
kdyz uz se na nejaky serial divam, tak pauzy me hodne stvou...
Tak mně tohle nevadí, radši delší pauza, než vysílání obtýden.
Já jsem taky radši pro ty delší pauzy, ty týdenní nebo dvoutýdenní jsou na prd. Takhle aspoň budu vědět, že každý týden vyjde nový díl.
Ty pauzy mi nevadí...
Stejně z tohoto sleduji jen OUaT a Revenge (to jen pokud přes léto doběhnu s02 :D), a po nějaké době se mi vždycky tyto seriály omrzí. Nevim proč. Aspoň bude čas na dohnání. :P :D
Tak mě se to teda nelíbí :D Na jednu stranu je to lepší než pauza obtýden, ale takhle je to taky naprd.. chtělo by to nějakej kompromis :D
Tohle mi prijde nejlepsi reseni. Pritom pred 10 lety to bylo tahle bezne. Od zari do prosince, vanocni prestavka a pak druha pulka kazdy tyden az do finale (finale se odehravaly v prubehu kvetna).
Tehdy se oznamil den premiery, a clovek vedel, ze az do prosince s tim muze pocitat kazdy tyden. Pak se oznamil termin navratu po Vanocich a zase se mohlo pocitat s tim, ze to pobezi kazdy tyden az do kvetna.
Pak prisla krize scenaristu a vsechno se to nejak pokazilo. Nevim co je uzasneho na tom, ze se stale musi sldovat co kdy bude.
Ostatne i herci jsou z toho zblbnuti :-/ Propaguji sve serialy na twitteru a ani chudaci sami nevi, kdy to vlastne bezi a kdy ne!
Tak me to neprije jako novy koncept...mozna na velkych televizich, ale na kabelovce to praktikovali uz davno. Napriklad StarGate takhle bylo vysilano atd. Ikdyz je pravda ze nevim (respektive nepamatuju se :-) jestli potom v tech blocich nebyli nejake drobne prestavky. Kazdopadne me se to libi. Clovek pak nemusi cumet kazdy tyden do programu, jestli nahodou neni prestavka.
Shppen napsal(a):
Tak me to neprije jako novy koncept...mozna na velkych televizich, ale na kabelovce to praktikovali uz davno. Napriklad StarGate takhle bylo vysilano atd. Ikdyz je pravda ze nevim (respektive nepamatuju se :-) jestli potom v tech blocich nebyli nejake drobne prestavky. Kazdopadne me se to libi. Clovek pak nemusi cumet kazdy tyden do programu, jestli nahodou neni prestavka.
Nic novýho to skutečně není, podobně se vysílal i Prison Break a určitě i mnoho dalších věcí.
Mě to přijde docela dobrý:)) Nebavilo mě sledovat pořád ty hodiny, které mi psaly jestli seriál bude nebo ne. A navíc mě nejvíc štvalo, když jsem se na seriál těšila a najednou zjistím že bude až za 14dní:P takhle je to aspon jasně daný:P
Jelikož jsem loni sledovala Revolution i OUAT, tak můžu porovnat, jaké pauzy mi vadily více. ..... Oboje :-)
P.S. I když ty u OUAT asi více.
Nějak mi to ani neva, od podzimu budu sledovat víc seriálů, tak to aspoň časově nějak zvládnu :)
Pauza je to celkem dlouhá, ale takhle je to asi lepší než sem tam ty volné týdny..i když je mi jasné, že tu určitě strašně otevřeně ukončej před Vánocema a budu naštvaná :D
petruska.77 napsal(a):
Nějak mi to ani neva, od podzimu budu sledovat víc seriálů, tak to aspoň časově nějak zvládnu :)
Taky fakt, o tak dlouhý pauze aspoň bude čas dojet ty seriály, který jinak nebudu stíhat :)
Už jsem si na ty pauzy docela zvykla, ale i tak je to na prd :/
Lepšia je jedna dlhšia pauza, než pauzy na preskáčku, ako to niekedy býva. Jeden týždeň vysielanie, potom dva týždne pauza, potom zase dva diely, potom týždeň pauza...
Takto je to lepšie :)