Super, milujem takéto rozsiahlejšie a vysvetlujúce články a aj keď Doctora Who nesledujem, tak som si ho celý prečítala, fakt je zaujímavý :)
Len hneď na začiatku nefungujú tieto dva odkazy/presmerovania- Doctor Who a Peter Capaldi.
Moc děkuji za článek, starší řady Doktora jsem zatím neviděla a tohle mi pomohlo se v tom trochu líp orientovat. Dozvěděla jsem se hromadu zajímavostí :-) Těším se na pokračování!
Ty zničené epizody nejsou tak docela zničené. Je pravda, že se nezachoval obraz, ale zvukový záznam ano. A celkem nedávno byla vydána i rekonstruovaná animovaná verze nějakého z těch dílů. Takže je určitá šance, že se jednoho dne dočkáme všech.
veľmi dobre napísaný článok,ktorý ma ako fanúšika DW potešil.človek sa dozvedel aj veci čo nevedel a už teraz sa teším na pokračovanie.len ešte jedna mala zaujímavosť Peter Davison je svokor Davida Tennanta =D
Díky za článek, potěšil a takovéhle shrnutí se vždycky hodí.
Tak tenhle článek je opravdu úžasný. Moc děkuju. Sice jsem původní epizody neviděla ale s kamarády to plánujeme na začátek školního roku. Už se těším na pokračování článku. :D
Úžasný článek, ani by mě nenapadlo, že měl seriál takové problémy, aby mohl vůbec pokračovat, nebo najít toho správného Doktora. Těším se na další článek :)
Skvělí článek, miluju Doctora a tohle rozhodně zpříjemní čekání na další díly. NAvíc když jsem ještě neměla příležitost nějaké ty staré díly vidět, což mě dost mrzí, ale snad se k tomu jednou dostanu.
John Nathan-Turner ho ale oblékl do něčeho, co později Baker komentoval jako „výbuch v továrně na duhu“.
Něco podobnýho jsem si o 6. Doctorovi taky říkala :D Takovej patchwork ze zbytků barevných látek :D
Jinak zajímavý článek, díky za něj.
Dcera 5. doktora Petera Davisona si zahrála naklonovanou seriálovou dceru 10. doktora Davida Tenneta v epizodě The Doctor's Daughter, s04e06 podle nového číslování.
A je jeho manželkou. Takže je zároveň jeho dcerou i manželkou, pokud to chápete, ale v Doctor Who je možné všechno.
Chcel by som sa opýtať kedy bude 2.časť, ale predpokladám že asi 22.8. Pýtam sa preto lebo som ešte 1.časť nečítal, potom si prečítam obidve naraz :)
24ron24 napsal(a):
Chcel by som sa opýtať kedy bude 2.časť, ale predpokladám že asi 22.8. Pýtam sa preto lebo som ešte 1.časť nečítal, potom si prečítam obidve naraz :)
Pravděpodobně to zatím vypadá na toho 22. :)
jinak s tou Davisonovou dcerou je to dobrá připomínka, zkusím to do dalšího článku někam vepsat :)
díky za tenhle článek! už se moc těším na pokračování. I když jsem fanoušek DW našlo se hned několik věcí, které jsem netušila =D
proto tenhle seriál miluju, vždycky je kolem něj něco nového k objevení. Díky
Báječný článek. Klasické řady mám rozkoukané a tohle se k tomu naprosto hodí. ;) Těším se na druhou část a hlavně něco o Peterovi Capaldim.
Gabaldon říkala, že se rozhodla psát knihu se Skoty z 18. století po shlédnutí staré epizody Doctora, který měl jako společníka Skota z 18. století a jí se líbil ten klasický oděv. Neví někdo, za jakého doktora to bylo?
ševča napsal(a):
Gabaldon říkala, že se rozhodla psát knihu se Skoty z 18. století po shlédnutí staré epizody Doctora, který měl jako společníka Skota z 18. století a jí se líbil ten klasický oděv. Neví někdo, za jakého doktora to bylo?
Pravděpodobně Jamie McCrimmon u druhého Doctora.
Seraphine313 napsal(a):
Pravděpodobně Jamie McCrimmon u druhého Doctora.
Á, děkuju.