Opět skvělý článek a spousta zajímavých informací. Ráda jsem si doplnila své znalosti ze světa Doktora. Díky za něj! Dobrá práce :-)
Oba članky byly naprosto úžasný, fakt bezvadná práce. Zmínil bych ale, že doctora hrál i Peter Cushing a to ve dvou filmech ze 60.let. Ale jinak je to naprosto dokonalé!
Úžasný článek. Obě části byly zajímavé a skvěle se četly. Výborná práce:)
Moc povedený článek. :)
Další skvělí článek o Doctorovi, díky moc za skvělou práci.
Dík za článek, jinak nevím, jestli to platí i v tomto případě, řekl bych, že jo, myslím, že Ulysses není nikdo jiný než ithacký Odysseus.
xtomas252 napsal(a):
myslím, že Ulysses není nikdo jiný než ithacký Odysseus.
ano, Ulysses je latinské jméno pro řeckého Odyssea.
Moc pěkný článek, jen taková malá nepřesnost - Matt Smith se neucházel o roli Sherlocka, ale doktora Watsona ;-)
Úžasná práce na článku, tomhle i tom předchozím. Pro mě byl zajímavější tento, protože ty herce co hráli Doctora aspoň trochu znám. Musím říct že Christopher Eccleston je pro mě nejlepší Doctor a nikdo ho pro mě nědokázal překonat (tedy aspon z té nové doby, staré série jsem nesledovala) a nejlepší společnice Billie Piper.
Ještě jeden herec by měl být zmíněn jako Doktor, nedávno byl v jednom z dílů představen a měl by vystupovat i ve výročním dílu. John Hurt
Opět skvělý článek, opravdu jsem se dozvěděla zajímavé věci, které bych měla jako správný a menší Whovian vědět :) děkuju :)
No je tam pár nepřeností, například Matt Smith neměl nikdy za společnici Billie Piper, ta odešla ještě za dob Davida Tennanta,mezí ní Mattem byli dalčí dvě společnice Dona a Marta. Matt měl zbrusu novou společnici, která s ním do seriálu nastupovala.
Mám dotaz na autora článku: Do těch epizod, kde se objevil některý z herců Doctora, jak to má každý z nich pod svou fotkou, započítával jsi tam i speciály, popř. které? Nějak se mi nezdá, že by Tennant hrál jen v jedné epizodě navíc vůči Smithovi. Oba sice mají na kontě 3 sezóny, ale Tennant hrál v daleko více speciálech. To jen tak ze zvědavosti, nesnažím se najít v článku mouchy ;) Naopak, díky za článek, potěšil :)
venalce napsal(a):
Mám dotaz na autora článku: Do těch epizod, kde se objevil některý z herců Doctora, jak to má každý z nich pod svou fotkou, započítával jsi tam i speciály, popř. které?
Jop, našlas chybku. Už ani nevím, jak jsem ji vyrobil, ale počítal jsem i speciály. Správně tam má být 42.
Ajam napsal(a):
No je tam pár nepřeností
Mohl bys mi je prosím vypsat třeba do zprávy? Čím víc chyb opravím, tím bude kvalitnější článek :)