Husty. :D
Btw, omlouvam se, ale je to Doctor Who, ne Dr. Who. Doctor je jeho "jmeno", ne titul, ktery by se zkracoval.
PrcekTK napsal(a):
Husty. :D
Btw, omlouvam se, ale je to Doctor Who, ne Dr. Who. Doctor je jeho "jmeno", ne titul, ktery by se zkracoval.
Díky moc a pardon… Já už to mám pár měsíců ve watchlistu, ale ještě jsem ten seriál neviděl, ostuda… Prej Dr Who bez tečky je acceptable, tak už snad ok. Díky!
To. Je. Dokonalé.
Zdeněk Král napsal(a):
Díky moc a pardon… Já už to mám pár měsíců ve watchlistu, ale ještě jsem ten seriál neviděl, ostuda… Prej Dr Who bez tečky je acceptable, tak už snad ok. Díky!
Rozhodně si na něj udělej čas, stojí to za to.
venalce napsal(a):
Rozhodně si na něj udělej čas, stojí to za to.
Jj, po státnicích :-)
Zdeněk Král napsal(a):
Jj, po státnicích :-)
To znám. Já to měla po souborkách :D A pak jsem byla ráda, že jsem to vydržela, jinak by šlo učení do háje.
Menelvagor napsal(a):
HH to je hustý, ale ještě malej detail je to ta Tardis
Pravda, je to TA TARDIS, toho jsem si nevšimla. :D
Malá zajímavost ;-) V epizodě S07E07 hledají TARDIS po Londýně a potom co jí najdou (26. minuta), tak se vede následující rozhovor (parafrázuji):
<a> Našel jsem ji!
<b> Jste si jistý? S tou na Earl's Court to byl trapas.
tik.tak napsal(a):
Malá zajímavost ;-) V epizodě S07E07 hledají TARDIS po Londýně a potom co jí najdou (26. minuta), tak se vede následující rozhovor (parafrázuji):
<a> Našel jsem ji!
<b> Jste si jistý? S tou na Earl's Court to byl trapas.
Tak to je za sto bodů! :DD Už chápu, proč dali tu Tardis zrovna tam.
perfektní. tohle by mohlo udělat víc seriálů. představte si procházet školou v sunnydale s označeními, kde kdo umřel.