Tak to fakt není fér! Já si řekla že na novou sérii už koukat nebudu a oni mi tam dají Shauna? :D
pěknej sice je ale asi hodně dlouho na něj budeme čekat,sotva totiž skončila druhá řada, třetí a čtvrtou jsem jesště ani neviděla a on je až od páté řady
Už se těším na tu pátou sériri!
Už aby bylo 3. října. Na Aarona jsem zvědavá, ale vůbec nejsem nadšená, že by z něj měli udělat Eleninu "romantickou známost". Jen ať nechají Delenu hezky pospolu, miluju ty motýlky v břiše když se na sebe vrhnou :-)
Monika Binderová napsal(a):
pěknej sice je ale asi hodně dlouho na něj budeme čekat,sotva totiž skončila druhá řada, třetí a čtvrtou jsem jesště ani neviděla a on je až od páté řady
No pokud čekáš, až ho uvidíš dabovaného na Nově, tak to si asi nějaký ten pátek (čti rok) počkáš. :)
Tak já teda z novýho "hezounka" moc nadšená nejsem.
1) není to vůbec můj typ, takže se mi tak nějak extremně nelíbí (i když oči má celkem fajn)
2) jsem Delena fanoušek a nečekám, že spolu budou celou pátou sérii šťastný, ale nelíbí se mi, že zrovna Elena, která 3 série milovala Stefana a teď je konečně s Damonem by se během tak krátký doby vrhla na dalšího kluka...
Takže ať se spolu klidně kamaráději (i když kamarádství mezi holkou a klukem tak nějak nefunguje), ať si Damon žárlí, aby byla aspoň nějaká "akce", ale ať tam neni nic víc! :)
A já naopak bych je klidně dohromady viděla!:D Už mám dost týmu Stelena a Delena!:D Navíc když jsem byla pro tým Stelena:DD
Michalenka napsal(a):
A já naopak bych je klidně dohromady viděla!:D Už mám dost týmu Stelena a Delena!:D Navíc když jsem byla pro tým Stelena:DD
Já bych je taky dala klidně dohromady, až na to, že jsem pro tým Delena, ale už je to přehnaný. :D
Mě se teda Aaron nelíbí. :)Hlavně mě pobavilo, že v tom původním článku ho přirovnali k Bradovi Pittovi. :D Ačkoli, oproti Jessemu je to krasavec. :D Tuto sérii nic moc.
Podle mě si s Elenou nic nezačne (to by bylo trochu out of character, ne?:)) nebo minimálně později.
Hezoun, co dodat. Tenhle mě k další serii nedostane.
Jé, můj oblíbenec z Life UneXpected, jsem zvědavá, co předvede.
Tak som zvedavá ako to s ním dopadne už sa nemôžem dočkať