Opravdu úctyhodná čísla. Gratuluji a přeji nechť je tento rok ještě plodnější :)
Nádherná čísla, prostě bomba. :D Článek taky super, rok 2013 se SerialZone opravdu vydařil. :)
Přiznávám bez mučení, já se sem nastěhovala:) Parádní čísla, ale nedivím se jim, SZ je prostě skvělý. Díky moc za to všechno, co pro nás děláte.
Blahopřeji všem k úspěchu a snad poroste SZ ještě rychleji. Ten loňský rok strčíme do kapsy už v květnu, ne? ;)
Nádhera, je radost tyto články číst. Jako všichni ostatní i já přeji mé milované SerialZone, ať je ten nový rok několikanásobně lepší, než ten rekordní uplynulý! :)
Kladné věci se čtou vždycky pěkně, SZ si to určitě zaslouží, jen tak dál!
tý jo to bych nečekala, rok 2013 byl pro SerialZone prostě boží a jen tak dál
Jéé na statistiky se vždycky těším! Skvělý článek, moc děkuju a taky se přidávám k přáním do Nového roku, snad bude ještě úspěšnější, než byl ten minulý. ;)
Krása, jak se sz rozrůstá a teda musim říct, že mi playlist udělal obrovskou radost, kdykoliv jsem na sz, už jede :D takže díky za skvělé nápady :)
Parádní článek... Přeju SZ mnoho dalších úspěchů!
Skvělá čísla, jen tak dál, SZ!
Jsem jedním z nováčků, profil tu mám teprve od léta, ale i tak je pro mě SZ s přehledem webem, na které trávím nejvíce času. Kam se hrabou nějaké sociální sítě ;-)
Vše, co se sluší říct, bylo řečeno. Rok 2013 byl naprosto skvělý. Skvělá parta lidí, skvělé články, skvělé funkce webu, prostě všechno. Když si člověk pročítá podobné, mimochodem dobrá práce, články, tak vidí, že je ten daný rok o kus lepší, než rok předešlý. Co z toho plyne? Udělat rok 2014 ještě lepší, taková je skoro povinnost.
Hodně zdarů celému SerialZone týmu. :-)
Nathaniell napsal(a):
Kam se hrabou nějaké sociální sítě ;-)
Pravda, pravda. SerialZone je jako droga. Jednou se připojíš a už se vezeš. :-)
Super článek. :) Jen tak dál jste super :D. Těším se co vymyslíte nového.
Tolik čísel..ale jsou to super čísla! Jen tak dál, Serialzone je úžasná a takový úspěch si rozhodně zaslouží! :)
Gratuluji k nádherným číslům a nechť stále jen stoupají! :)
SerialZone je definitivně jeden z nejlepších a nejrychleji se rozvíjejících webů v prostoru českého internetu :)
Nádhera, ale aby taky ne, když je SerialZone tak super. Velká gratulace a dík vám všem.
PS: A ano přiznávám, už tu nějakou tu dobu bydlím :D
Skvělý článek!
Rok 2013 byl můj první tady na SZ a přiznávám se, že jsem se stala na stránkách závislá! Takže ještě jednou díky za vše! ;)
Díky patří všem, co nás podporují ;-) bez vás bychom nebyli nic...
Nezapomínejte nás šířit mezi přátele a kamarády :) když už nic, tak se to vyplatí, jak jsem psal .-))
SerialZone je super, pripájam sa k prianiam ešte lepšieho roku :)
A pak že statistika nuda je :) Super článek a super čísla
Poznámka o Třebíči mě rozchechtala, hezky jsi jí to natřel! :D
Krása střídá nádheru ... strašně se mi SerialZone líbí .. nejsem tu s Vámi dlouho ale můžu říct že sem na výsost spokojená ... čísla jsou skvělí, lidiček jak máku a sem ráda že jsem jednou znich ... takže gratulace... doufám že tu pro más budete .. moc a moc dlouho,
dík za všechno :)
Gratuluji k tak velkým číslům, je to neuvěřitelné! :) Díky, že jste. Tolik informací o seriálech se dozvíme jedině tady :)
Krásná čísla. Já jsem na serialzone teprve nějakou chvíli a dost jsem si to tu oblíbila, úplně zapomínám na mé dříve tak oblíbené csfd. :D
Páni, kam až se nám ten náš Serialzounek rozroste? :) Dobude svět!;)
Gratulace a vše nej do nového roku!
Gratulujem. Dik ste super.
Páni, nemám slov, jak úžasný tyhle výsledky jsou :) je to neuvěřitelný, jak rychle se to tu rozrůstá, mám z toho velkou radost :) takže jen tak dál, ať náš jedlík je ještě větší v letošním roce ;)
Bude něco takového i letos s ohlédnutím za rokem 2014?
HonZajs000 napsal(a):
Bude něco takového i letos s ohlédnutím za rokem 2014?
bude :)
ragelly napsal(a):
Super. Díky moc. A před naším (zatím tajným) článkem, nebo až po něm...?
HonZajs000 napsal(a):
Super. Díky moc. A před naším (zatím tajným) článkem, nebo až po něm...?
to nevím, oboje má pod taktovkou megawir :)
ragelly napsal(a):
A kdypak to bude? Zajímá mě vývoj SZ, zda ta čísla budou tak skvostná jako rok předtím. :-)
HonZajs000 napsal(a):
A kdypak to bude? Zajímá mě vývoj SZ, zda ta čísla budou tak skvostná jako rok předtím. :-)
Je v plánu na příští týden :)
ragelly napsal(a):
Je v plánu na příští týden :)
Krása. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Loňský jsou skvostný letošní zatím stojí za prd. :D Ale je pravda, že loni to bylo extrémně rekordní, takže se bude blbě dohánět.
Fruiko napsal(a):
Loňský jsou skvostný letošní zatím stojí za prd. :D Ale je pravda, že loni to bylo extrémně rekordní, takže se bude blbě dohánět.
Hele, na tvém místě bych byl optimistický. Máme tady spoustu novinek (od epizodování po Hangmana), máme tu kupu nových seriálů (díky Evě), nové rubriky na čtení, dokonce se tu dá dělat i meme souboj (který jsem vyhrával, než jsi nám to zatrhl :-D). Co víc by si lidi mohli přát. Prokrastinace se SZ nabírá den ode dne zcela nový rozměr.
HonZajs000 napsal(a):
...který jsem vyhrával, než jsi nám to zatrhl :-D...
Yeah, you tell yourself that. ;D
inekafe napsal(a):
Yeah, you tell yourself that. ;D
To může objektivně rozsoudit leda Fruiko... Jestli na to má odvahu, tak nás rozsoudí. :-)