Absolútne súhlasím s Fruikom pri prvej otázke. Dôvod?
Protože Avengers. Protože Marvel. Protože Whedon!
Ale samozrejme to bude ľudí baviť a predĺžia.
SHIELD je jasný trailery vypadají taky super takže snad budeme SHIELD potkávat dlouhou dobu. OUaT in Wonderland to bude taky horký kandidát na prodloužení. No a prvního odpadlíka tipuji The Goldbergs už trailer mi dal jasný signál že tohle byl velký omyl.
Ať už to vypukne už se nemůžu dočkat!
Na 99% souhlasím se vším! Jinak svělý nápad na článek a realizace je výborná, ty bubliny s ikonkami jsou super :-)
Fajn počin,čo a ako uvidíme už čoskoro...
Proboha, co máte všichni s tim SHIELD? Whedon je fajn, ale akční superhrdinský svět už nemůže být míň originální a zábavný.. neříkám, že to nebude dobrý, ale takové nadšení.. ugh.. z tohohle.. ugh
Na první zrušení vidím Back in the Game, ale uvidíme.....podobně jako kolega Sang nesdílím nadšení ze Shield, ale v rámci letošní slaboučké nabídky tomu šanci dám. Podle popisků mě ABC zklamala, ale uvidíme v reálu, zítra mrknu na již vyšlé preairy.
Na S.H.I.E.L.D se samozřejmě nemohu dočkat a věřím, že se stane velkou konkurencí pro špičkový Arrow, na kterého se tedy těším o chlup více.
:D pěkné počtení, z některých trailerů jsem měla dost podobné pocity..
Na S.H.I.E.L.D. se taky moc těšim :)
Shield si pozriem určite, rovnako ako OUAT. :D A dúfam že The Goldbergs a Super fun night zrušia! :)
Už aby to bylo :-) Superschopnosti a Marvel a superschopnosti :D těším se moc
no, většinou souhlasím. hlavně jsem ráda, že nejsem v odporu k super fun night sama. ale doufám, že se ve zrušení trefila ta většina redaktorů. back in the game se mi z traileru líbilo hodně a mixology vypadalo dobře, kdyby tam nebylo to s jednou nocí, tak pořád doufám, že je to přejde a seriál tak zachrání.