+ bohatá nejlepší kámoška (přišla jsem na chuť už teď)
+ divnej tancující kluk bez jakékoliv dějové linky
- nepříjemná hlavní hrdinka
- motivační proslovy
Trailer jsem neviděla, takže jsem neměla zkažený všechny vtipy. Tenhle seriál patří k těm lepším komediím, co jsem tuhle sezónu zatím viděla, ale pořád je to podle té stokrát viděné šablony.
Mně se to náhodou docela líbilo. Akorát by se to možná víc hodilo jako komediální drama na 42 minut, než na těch 22.
Je fajn vedieť, že v názoroch sa občas aj nezhodnete :) (Po prvých dvoch či troch predstavovačkách, kde ste obaja dali rovnako/približne rovnako percent, je to príjemná zmena.)
nevím, u tohohle mě trailer nezaujal vůbec v ničem, takže tomu ani tu šanci dávat nebudu..
Tak tohle je pro mě příjemné překvapení. Až na otravného dědu mi tam nikdo z ostatních postav vyloženě nevadil. Bohatá kámoška mi je zatím sympatičtější než hlavní hrdinka. Šanci tomuhle seriálu dám, uvidí se po více dílech.
Seriál se mi celkem líbil, určitě patří mezi ty lepší komediální novinky a teda jak píše i Lemonie, bohatá nej kámoška se mi též líbila, kor ta její kabelka s různými druhy alkoholu :D
pro mě asi nejlepší komedie sezóny. čekala jsem to sice ještě trochu lepší, ale i tak. jo, prdění do obličeje apod. by tam sice být nemuselo, ale to je snad brzy přejde.
co se mi na tom nejvíc líbí, je, že se nedrží nepsaných pravidel americké komedie. pokud je v seriálu podstatná dětská role, nebo je-li jich víc, všechny vtipy musí být přijatelné i pro dětské publikum a taky pro ně pochopitelné. proč? všichni máme ve svém životě děti, ať se nám to líbí nebo ne, ale nevšimla jsem si, že by každý dělal jen slušné vtipy. a protože je syn hlavní hrdinky ještě kluk, neznamená, že musí dědovi všechno sežrat. nemluvě o tom, že se rozhodl zbavit se šikanátora pusou. vždyť to je brilantní krok. ne jen od postavy, ale i od scénáristů. dneska se dělí seriály na dva druhy, ty, které dostávají neustále zdrba za to, že se homosexualitě nevěnují dost, a ty, které ze sebe dělají instruktážní video, jak být tolerantním občanem. je to sice hezké, ale realita poněkud pokulhává. taky je malý kluk, který je s homosexualitou dobře obeznámen, nic proti ní nemá, ale nekomanduje ostatní, akorát si dělá prdel z malého homofoba.
a velké plus za kámošku a jejího syna.
dick mi nevadí. ve veronice mars je taky úplný dick, který se tak i jmenuje, a stala se z toho prakticky legenda, takže je nemůžeme vinit. jen pokud se nedá dohromady s hlavní hrdinkou. tam bude lepší nechat ho tím blbcem, se kterým se musí denodenně potýkat.