Šíleně mě potěšilo, že svého favorita jsem našla. Nejoblíbenější pár - Spuffy! Děkuji.
Můj favorit rozhodně Caskett jak já na tu pusu čekala!
Veronica a Logan ♥ ten bol naaaaj :)
:D už jsem si říkala, že ten fotočlánek snad bude jen o polibcích mužů :D
Ale moji očekávaní jsou tam taky, takže dobrý!
Postrádám tu legendární "igelitový" polibek Chucky a Neda z Řekni, kdo tě zabil. Škoda, že se do článku nevešel. A myslím, že ten polibek z Glee je až ze třetí řady nebo už je to opravdu tak dávno?
venalce napsal(a):
A myslím, že ten polibek z Glee je až ze třetí řady nebo už je to opravdu tak dávno?
všechno jsem to ověřovala, chybička se sice může vloudit, ale tohle je správně :)
allyska napsal(a):
všechno jsem to ověřovala, chybička se sice může vloudit, ale tohle je správně :)
Wow, ty roky ale letí! O.o
Nejlepší je polibek Chucka a Caseyho, to jste mě opravdu potěšili :D
Musim říct, že pro mě asi nejpřekvapivější polibek byl z Glee, když Finn políbil Emmu, to jsem teda fakt nečekala :D
Mě nejvíc pobavil polibek mezi Casey & Chuckem :-) haha
Na Karofského polibek si vzpomínám, to byl velký obrat (i když někdo to možná čekal).
Ještě bych přidala Deekse a Kensi z NCIS LA, ale asi by se toho našlo víc.
U mě vede jednoznačně Buffy a Spike a pak taky Mal a Inara. Našlo by se hodně párů kteří by se do článku hodily mi ale asi nejvíc chybí Dexter a Hannah
tak tady pro mě akorát Barney&Robin a Beckettová&Castle :)
Sem si řikal, jestli tam Chuck a Casey bude ale když sem byl pár obrázků od konce tam sem se vzdal naděje a pak najednou... máte u mě +1 ;)
Já bych jako nečekaný polibek dala z Grey's Anatomy spíš toho hubana na rozloučenou, co Meredith vlepila Callie v posledním díle :D
Super! :D Kdybys chystala další díl, tak nápad: Kůstka a Booth....
phoebess napsal(a):
Já bych jako nečekaný polibek dala z Grey's Anatomy spíš toho hubana na rozloučenou, co Meredith vlepila Callie v posledním díle :D
to je pravda, to bylo dost nečekaný a vtipný:D
phoebess napsal(a):
Co se týče nečekaných polibků, mě za poslední dobu, pobavil asi nejvíc. :)
misyrka & nela8000: já se v první chvíli zarazila, jestli náhodou neskočili nějak v čase/realitě :D
Potesilo me, ze jste nezapomeli na muj milovany Firefly! :)
Ou jé, Chuck a Casey, na to bych si málem nevzpomněla..:D
to se těžko hodnotí, protože se sice našlo pár polibků z mých oblíbených seriálů, které bych nečekala, kdybych právě kvůli nim seriál nesledovala. typický příklad veronica mars. když to u nás začali vysílat, viděla jsem cca první tři díly a moc se mi to nelíbilo, načež jsem na internetu náhodou viděla video, kde právě bylo pár scén, kde se veronica a logan líbali, včetně téhle, a v šoku z toho, že dají dohromady hlavní hrdinku a klukem, co jí už 2x stihl poškodit auto, přičemž jsme teprv začali, jsem se na seriál chytla. a podobných situací je na seznamu několik, takže ta nečekanost se nedá moc říct u mě.
Hodně nečekaný polibek měli v pilotu HIMYM Barney a Marshall.
Hneď ako som uvidel ten nadpis tak som si spomenul na Kurta a Karofského, a boli hneď prvý :D
Dobré, ale napadli by mě jiné, ale to bude tím že většinu z těch seriálů nesleduji.
Veľa som z nich nevidela, ale som potešená, koľko gay bozkov! :D A Joseph Gordon-Levitt, na toho sa teším v Zlatých sedemdesiatych, tento článok ma k tomu veľmi navňadil :D
Spuffy a Robney!!! Ty jsou mé nejoblíbenější a nejkrásnější.
iVonka napsal(a):
Veľa som z nich nevidela, ale som potešená, koľko gay bozkov! :D A Joseph Gordon-Levitt, na toho sa teším v Zlatých sedemdesiatych, tento článok ma k tomu veľmi navňadil :D
tam je herců. vzpomeň si na kohokoliv slavného mezi lety 1998 a 2006 a bude tam, jednou tam měli dokonce i klingera.
Mě chybí z True Blood polibek Pam a Tary :))
Moj najoblubenejsi a zaroven najdivnejsi serialovi par:Spike a Buffy.Velmi ma potesilo ze som ich tu nasla.Ale keby bol aj druhy diel tak tam rozhodne nesmiu chybat Meg s Castielom.Skveli clanok.
Robin a Barney ! Nejlepší ...
Megan napsal(a):
Spuffy a Robney!!! Ty jsou mé nejoblíbenější a nejkrásnější.
Přesně tak, moji taky :)
můj je pacey a joey :-) ale další oblíbení tu jsou, barney + robin a rory + jess :-*
nejoblíbenější páry z fotočlánku - Veronica a Logan, Barney a Robin