Nejdřív pochvala- opět skvěle napsaný článek. A teď už k seriálům. Musím se přiznat, že některé názvy mi skoro nic neříkají, na stranu druhou, nemůžu uvěřit, že od zahájení vysílání či ukončení některých mých oblíbených seriálů uplynula už taková doba.
Hele měly jste vůbec v nějakém článku Blue Mountain State
Jak mě chybí Lost a House.. :(
Ale třeba takovej Joey byl taky taková příjemná oddychovka :)
Nesúhlasím,že Rím na HBO nebol hit!Na tú dobu to bola veľmi slušná historycká dráma...Zo spomenutých seriálov som sledoval House M.D.,Grey's Anatomy,Charmed,Enterprise,JAG,CSI: NY,Revelations,Rome,Smallville,Tru Calling,Numb3rs a samozrejmä kultový Lost
Presne tak, finále tohoto seriálu bolo veľmi silným emocionálnym zážitkom. Nehovoriac o tom, že jedna z hlavných postav umrela ešte pred finále. A úžasný michael c. hall ako david "dexter" fischer ktorého herectvo sa naplno ukázalo dávno predtým než začal porcovať svoje obete. Seriál o živote a smrti je povinnou jazdou pre každého, kto si hovorí fanúšik kvalitnej zábavy z televízii.
V uvedené sezóně mě chytli Chirurgové, Zoufalky, House, Lost, Numb3rs a dlouho mi vydrželi :-D, opravdu nejlepší sezóna vůbec
Jednoznačne Veronika Mars, vďaka nej som prepadla čaru serialov,ale aj True Calling alebo House ..