No pro mě osobně začíná seriálová sezóna spíš příští týden. Ze zmíněných sleduju jenom Survivora a toho zas tak striktně za seriál nepovažuju.
Mně příští týden začíná jen New Girl (a tenhle týden začal X factor). Takže taky čekám spíše až na další týden. TO už bude o něčem jiném!
Nesleduju ani jedno. Já si ještě týden musím počkat.
z týchto uvedených sa teším len na 2. sériu Neighbors
Tak me uz zacla tento tyden: Back in the Game, Haven S04, Ironside, Trophy Wife, Welcome to the Family, The Legend of Korra S02 a teoreticky i Homeland a jeho unik prvniho dilu z S03 + Bad Education S02 a Whitechapel S04 z minuleho tydne. Ty novinky zatim nic extra, tipuji ze budou z meho watchlistu litat asi hodne rychle :-D
Urcite budu pokracovat v Bones, New Girl, Survivor a The Neighbours a vyzkousim B99, Dads a Sleepy Hollow
Těším se na New Girl a zkusím Brooklyn nine-nine, ale taky spíš příští týden. Já dokonce odškrtávám do premiéry NCIS: Los Angeles.
Tak pro mě jasně všechny novinky, protože na ně píšu Testy. A ze stálic Survivor, ten letos vypadá zajímavě.
Marty8901 napsal(a):
No pro mě osobně začíná seriálová sezóna spíš příští týden. Ze zmíněných sleduju jenom Survivora
Asi tak.. ještě týden utrpení :D
Survivor forever :) Ale i na Neighbors se těším, později zkusím i některé novinky
Mik napsal(a):
Tak me uz zacla tento tyden: Back in the Game, Haven S04, Ironside, Trophy Wife, Welcome to the Family, The Legend of Korra S02 a teoreticky i Homeland a jeho unik prvniho dilu z S03 + Bad Education S02 a Whitechapel S04 z minuleho tydne. Ty novinky zatim nic extra, tipuji ze budou z meho watchlistu litat asi hodne rychle :-D
Urcite budu pokracovat v Bones, New Girl, Survivor a The Neighbours a vyzkousim B99, Dads a Sleepy Hollow
Tak u tebe by to možná chtělo otázku: na co se koukat nebudete? :D
Chudák titulkáři, když to vidím. Já si musím ještě počkat...
Tak k X factoru ktorý začal tento týždeň mi pribudne Sleepy Hollow, z ostatných nič nepozerám. Tiež čakám skôr na budúci týždeň, najmä na 2BG :)
Tak já si určitě nenechám ujít další řadu Bones, zkusím Sleepy Hollow, BNN a možná i Dads, plus samozřejmě S04 Haven, která začala včera. Jinak, to pravé ořechové začne až další týden. :)
Já si nemůžu pomoct, ale ta promo fotka k Neighbors vypadá jak reklama na Alzu :-D
Tak na mňa tento týždeň čaká iba New Girl :)
Já mám zatím taky jen X Factor z minulého týdne. Ale minimálně jsem zvědavá, jakou budou mít novinky sledovanost, protože jsem u všech tipovala zrušení :D
New Girl!!!! :D
No tak ze zmíněných to jsou BONES. Má sezóna začíná až ten další týden, tenhle týden je spíše finálový (Under the dome, Suits...) :-(
já se těším na Bones a jsem zvědavá na novinku Sleepy Hollow
tenhle týden jsem zvědavá na Sleepy Hollow, a podobně, jako pro některé, také pro mě začíná seriálová sezony příští týden.
channina napsal(a):
Tak u tebe by to možná chtělo otázku: na co se koukat nebudete? :D
To asi jo. Vcera jeste vyslo We Are Men a Masters of Sex na oboje jsem se docela tesil. MoS mazec, trosku mi to pripomina modernejsi verzi filmu Hysteria a hlavne trosku vic pro 18+, takovy lehci erotak. Na oboje budu koukat dal. Na ty predchozi asi jen Trophy Wife. Ale koukam ze ve watchlistu je u vseho ze ma zacit az za dva tydny a vic a pritom to uz bylo vse odvysilany v tv, tak nejak nevim jestli to posunuli nebo budu muset cekat tri tydny na dalsi dily.
takže 6 seriálů. konečně zas bude nějaká sranda.
no mně už to začlo minulý týden (Haven), tenhle měl být jen Bones, ale díky článku jsem přihodila i Sleepy Hollow a Brooklyn 9-9. Ale to pravý maso začíná až příští týden - až opláčeme Dextera
Asi jen Survivor :)
v odkazu u kdo přežije vám chybý J