Diskuze k článku Bones: Svatba bude už na podzim!
Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
16. 9. 2013 / 13:31:55 (před 11 roky)
off

Tak na tu epizodu už se opravdu těším, Booth a Brennanová patří mezi mé oblíbence, tak snad ta svatba bude fakt něco :)

"Don't study, be happy!!"
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 9. 2013 / 14:13:13 (před 11 roky)
off

Tak to se fakt těším a přijde mi jedině moudré, že se svatbou nebudou tvůrci čekat do konce série, zbytečně by ji oddalovali :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
16. 9. 2013 / 14:25:13 (před 11 roky)
off

Já se rozhodně těším! Čím dřiv, tím líp! :)

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 9. 2013 / 16:13:43 (před 11 roky)
off

já sice nejsem moc na seriály, kde jsou víc vztahové než nějak dějové - když už si hraju na kriminálku, tak do toho přece nebudu taha Dallas. Ale v Bones miluju jak děj, tak vztahy..... Takže "Ano, těším, jak na nový kolo"

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 9. 2013 / 19:18:24 (před 11 roky)
off

Moc se těším, konečně to mým oblíbencům vyjde

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 9. 2013 / 19:24:25 (před 11 roky)
off

To vypadá na nějakou mega svatbu v kostele :)

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 9. 2013 / 21:21:20 (před 11 roky)
off

Jsem vděčná za každý článek na serialzone, ale už podruhé za krátkou dobu jsem se dozvěděla prakticky spoiler z nadpisu. Já třeba doufala, že svatbu dají na konec nebo to nedají vůbec.. A minule zase u článku Pretty Little liars, kdyby v nadpisu (teď nevím jestli i tady, ale na fcb určitě) jste se zmínili o "A" jako Ezrovi, tak bych ho vůbec nepodezřívala, ale titulek se mi vpálil do paměti a nejde to přehlídnout.. Vrr :)) Berte to jen jako upozornění, né jako špatnou výtku, ale dejte na to pozor, prosííím :)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 9. 2013 / 21:46:47 (před 11 roky)
off

Tak to se omlouvám. Já nevím, nepřišlo mi to jako spoiler, když to byla hlavní zpráva panelu na Comic-Conu, tak už to ani tehdy, ani teď neměli v nadpisu jako spoiler, každopádně jsem článek před vydáním zařadila do kategorie Spoilerland, takže pokud nechceš spoilery, tak si v nastavení zaškrtni, aby se ti tyto články nezobrazovaly na titulce :)
A PPL jsme nepsali :)

pufina
16. 9. 2013 / 22:23:49 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to se omlouvám. Já nevím, nepřišlo mi to jako spoiler, když to byla hlavní zpráva panelu na Comic-Conu, tak už to ani tehdy, ani teď neměli v nadpisu jako spoiler, každopádně jsem článek před vydáním zařadila do kategorie Spoilerland, takže pokud nechceš spoilery, tak si v nastavení zaškrtni, aby se ti tyto články nezobrazovaly na titulce :)
A PPL jsme nepsali :)

Tak na to se musím podívat, děkuji, to bych si zaškrtla :-) Že bych to spletla a já fakt bych se vsadila že to bylo na fcb u serialzone. Díky ragelly :)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Maarti
17. 9. 2013 / 13:26:23 (před 11 roky)
off
pufina napsal(a):

Jsem vděčná za každý článek na serialzone, ale už podruhé za krátkou dobu jsem se dozvěděla prakticky spoiler z nadpisu. Já třeba doufala, že svatbu dají na konec nebo to nedají vůbec.. A minule zase u článku Pretty Little liars, kdyby v nadpisu (teď nevím jestli i tady, ale na fcb určitě) jste se zmínili o "A" jako Ezrovi, tak bych ho vůbec nepodezřívala, ale titulek se mi vpálil do paměti a nejde to přehlídnout.. Vrr :)) Berte to jen jako upozornění, né jako špatnou výtku, ale dejte na to pozor, prosííím :)

Bez urážky, ale tohle byl vlastně spoiler od tebe..

pufina
17. 9. 2013 / 21:57:56 (před 11 roky)
off
Maarti napsal(a):

Bez urážky, ale tohle byl vlastně spoiler od tebe..

Tak spoiler je už v samotném nadpisu, tak očekávám, když teda i ragelly zmínila, že je tohle "Spoilerland" že se tedy očividně označování spoileru neřeší.. A tudíž tedy ti, co zde jsou, tak je jim jedno, co si přečtou dopředu za informace a prozrazení.. Ale jeslti jsem se konkrétně teda doktla něčeho a prozradila ti něco já z příspěvku, tak se omlouvám.

Maarti
18. 9. 2013 / 12:12:40 (před 11 roky)
off
pufina napsal(a):

Tak spoiler je už v samotném nadpisu, tak očekávám, když teda i ragelly zmínila, že je tohle "Spoilerland" že se tedy očividně označování spoileru neřeší.. A tudíž tedy ti, co zde jsou, tak je jim jedno, co si přečtou dopředu za informace a prozrazení.. Ale jeslti jsem se konkrétně teda doktla něčeho a prozradila ti něco já z příspěvku, tak se omlouvám.

V pohodě, zrovna u PLL to asi přežiju :)