Když si vzpomenu, jak jsem předem odsuzovala reign a jak mě to chytlo :D
Almost human forever!!!
Pro mě docela slabá sezóna :( Hodně seriálů mě přestalo v polovině bavit a ty co jsem dokoukal už asi nebudu najíždět na novou řadu. Devious maids jo, ale moc to nežeru, taková oddechovka. Aspoň že nové 24 je super :)
Pod nadpisom ABC vám sem asi skočila tabuľka z predchádzajúceho článku z roku 2004/05-
2004/05 na Velké šestce:
• 61 novinek
• z nich 41 zrušeno po první sérii
• celkem zrušeno 55 seriálů
Mňa pôvodne zmiatla tá veľká šestka a rozmýšľala som, či bola založená nejaká nová stanica :))
_________
Inak veľká vďaka za článok, muselo dať veľa roboty to všetko spísať a v prvom momente keď som ho zbadala, tak som nechápala, čo to je, či sa vrátilo minulé leto alebo ako :D Takže naozaj ďakujem za to, že ste túto sériu článkov doplnili aj o ten najaktuálnejší.
A mňa osobne mrzelo iba jedno zrušenie - Intelligence, lebo som si ho počas tých pár epizód dosť obľúbila.. Ale tak čo, ide nová sezóna a nové seriály, na ktoré sa môžem tešiť :)
I v letošním roce se našly čestné výjimky, které si našli místo v našich domovech
našly, shoda přísudku s podmětem :)
asi bych dal radši jako hlavní obrázek Blacklist než Reign
Z novinek jsem vybírala jen ty s 20 minutovými díly a u Brooklyn 99 a Faking It jsem měla šťastnou ruku. Až sjedu Breaking Bad, určitě dojde na True Detective, jinak mě nic moc neuchvátilo.
Článek super, ale těch informací tam je tolik, že ani já, zapřísáhlá dočítačka čehokoli, jsem to nedočetla:)
Ako zvyčajne vynikajúci článek :) No keďže sa blíži ďalšie leto, tak by som sa chcel opýtať, akú sériu článkov plánujete na toto leto. Ak teda nejakú plánujete, ale pevne verím, že sa nejaká plánuje :P
24ron24 napsal(a):
Ako zvyčajne vynikajúci článek :) No keďže sa blíži ďalšie leto, tak by som sa chcel opýtať, akú sériu článkov plánujete na toto leto. Ak teda nejakú plánujete, ale pevne verím, že sa nejaká plánuje :P
Plánuje, už tuto neděli :)
Super článek :) Z novinek mě v sezoně zaujaly jen Siberia a Hello Ladies, takže jejich zrušení mě mrzí. Doufám, že letošní sezona bude lepší, i když očekávání až na Flashe teda nic moc :)
jukab napsal(a):
Super článek :) Z novinek mě v sezoně zaujaly jen Siberia a Hello Ladies, takže jejich zrušení mě mrzí. Doufám, že letošní sezona bude lepší, i když očekávání až na Flashe teda nic moc :)
Hello Ladies je pro mě nejhorší seriál od Enlightened, vůbec humor HBO nepobírám :D
ragelly napsal(a):
Plánuje, už tuto neděli :)
Tak to je super, už sa teším čo ste si vymysleli tentokrát, na nás :P