HIMYM mě docela příjemně překvapil. Už jsou forky mnohem násilněji vloženy do děje než v počátcích , ale i tak super oproti minulé serii :)
2 Broke Girls si pohoršili? Tak to sa mi teda vôbec nepáči :/
Mňa teda HIMYM vôbec nenadchlo, rovnako predvídateľné vtipy ako v posledných dvoch rokoch, ale posledná séria je posledná séria, pozerať treba :).. K Tedovi sa konečne rúti jeho vysnená, ktorá mi navyše vôbec nie je taká nesympatická, odkedy nám ju začali ukazovať trochu viac :)
Já to prostě nechápu. Co ti amíci na těch realitkách a soutěžních pořadech mají, že to sleduje dvojnásob lidí, co seriály? o.O Mně to prostě nejde na mozek...
Budem sledovat 2 Broke Girls, The Blacklist. Ostatne uz nesledujem alebo nesledujem.
Castle, Bones su stale o tom istom dookola, tak som sa ich vzdal. Hostages po viacerych slabsich hodnoteniach ani neskusam.
Janna7 napsal(a):
Já to prostě nechápu. Co ti amíci na těch realitkách a soutěžních pořadech mají, že to sleduje dvojnásob lidí, co seriály? o.O Mně to prostě nejde na mozek...
mně taky ne.
ale 1,9 a 1,8 u hostages a bones je dost? nejsou to skoro stejné čísla jako seriály cw, které mají hit o stejných číslech jako jiné stanice propadák? jako jistá si tím nejsem, tak mě klidně opravte, jestli se pletu, ale nevypadá to jako nic moc.