Super článek, taková čísla bych (především u Charlieho!) nečekal...
Já jim to přeju. I tomu Sheenovi (alespoň se tím vysvětluje, proč to má tak tupý scénář - jednoduše není, za co ho zaplatit, tak to smolí místní hajzlbába). A kdybych byl Sheenem, tak bych za to pravidelné ztrapňování sebe sama taky chtěl dostat pořádně zaplaceno ;-D
takový prachy si teda sheen nezaslouží, ten seriál je docela ubohej, ale aspon se tím vysvětluje, proč tam furt hraje
jinak se teda divim, že kaley cuoco a johnny galecki mají víc peněz než jim parsons
by mě zajímalo kolik dostávaj postavy s HIMYMu
ale spousta jich má míň, než bych čekala
Sal3m napsal(a):
by mě zajímalo kolik dostávaj postavy s HIMYMu
Loni měli $90,000 až $120,000. Letos to nebylo zveřejněno.
allyska napsal(a):
takový prachy si teda sheen nezaslouží, ten seriál je docela ubohej, ale aspon se tím vysvětluje, proč tam furt hraje
jinak se teda divim, že kaley cuoco a johnny galecki mají víc peněz než jim parsons
přesně ;-) Parsons by měl mít minimálně stejně jako oni... chápu, že to je o souhře všech, ale on je jednoznačně táhne...argumenty typu, že oni dva už mají něco za sebou, by u mě možná obstály v první sezóně, ale ne teď..
megawir napsal(a):
přesně ;-) Parsons by měl mít minimálně stejně jako oni... chápu, že to je o souhře všech, ale on je jednoznačně táhne...argumenty typu, že oni dva už mají něco za sebou, by u mě možná obstály v první sezóně, ale ne teď..
souhlasím. bez něj by to nešlo