Diskuze k článku SARS: S.H.I.E.L.D. rozdrtil konkurenci!
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 9. 2013 / 18:46:09 (před 11 roky)
off

Mám radost z Chicago Fire, ale nemůžu si pomoct, víc než kdy jindy mě teď napadá prosba - nemohl by někdo, prosím, prosím, sepsat pořádný článek, kde by nám, neznalým, vysvětlil, jak to tedy funguje s ratingy a sledovaností? :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 9. 2013 / 18:53:10 (před 11 roky)
on
Judita napsal(a):

Mám radost z Chicago Fire, ale nemůžu si pomoct, víc než kdy jindy mě teď napadá prosba - nemohl by někdo, prosím, prosím, sepsat pořádný článek, kde by nám, neznalým, vysvětlil, jak to tedy funguje s ratingy a sledovaností? :)

Mohl, dokonce je i v plánu, jen jsme se k němu zatím nedostali :) Potom až odpadne ten humbuk kolem pilotů, tak k tomu bude prostor a dozvíte se všechno od ratingů po syndikaci :)
Každopádně obecně ABC, FOX nad 2.0 dobrý, CBS nad 2.8 dobrý, NBC jak u čeho, tam to hodně lítá, komedie nad 2.0 dobrý, ale dramata můžou být i vyšší, kolem těch 2.8 i přes 3.0. CWčko od 0.8 dobrý.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 9. 2013 / 18:54:44
koczi.ok
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 9. 2013 / 19:01:24 (před 11 roky)
off

Lucky 7 tu nezmiňujete - s ratingem 1.3 je to nejhorší premiéra podzimního dramatu v historii ABC (tvbythenumbers), což mě docela mrzí, protože jsem na to byl hodně zvědavej, šlo o mýho černýho koně:)

Dads - Greenovi a Macfarleneovi jsem držel palce, a i když byla druhá epizoda podstatně lepší než pilot, stejně mě příliš nepobavila... očividně to půjde brzy do kytek.

koczi.ok
ragelly
25. 9. 2013 / 19:04:08 (před 11 roky)
on
koczi.ok napsal(a):

Lucky 7 tu nezmiňujete - s ratingem 1.3 je to nejhorší premiéra podzimního dramatu v historii ABC (tvbythenumbers), což mě docela mrzí, protože jsem na to byl hodně zvědavej, šlo o mýho černýho koně:)

Jejda pardon, úplně mi to vyklouzlo, jsem si předem v hlavě plánovala větu a pak jsem na to úplně zapomněla :D Hnedka to doplním :)

koczi.ok
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 9. 2013 / 19:25:52 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jejda pardon, úplně mi to vyklouzlo, jsem si předem v hlavě plánovala větu a pak jsem na to úplně zapomněla :D Hnedka to doplním :)

V pohodě, rozhodně to nebyla kritika, já si toho všimnul jenom proto, že zrovna konkrétně o tenhle seriál jsem se zajímal :)

koczi.ok
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 9. 2013 / 20:32:42 (před 11 roky)
off

Dobře tak kdo to SHIELDu nečekal, všichni (skoro) se na to těšily jak na Vánoce, a ta správná propagační masáž taky pomohla. Ale myslím že to trochu klesne, spíš doufám že ostatní se při nejlepším už nepropadne. Ve středu mi běží nejvíc seriálů, i když je asi pravda, že by se NCIS: LA musela ještě dost propadnout, aby jí zrušily, a to doufám nehrozí a navíc by tvůrci riskovaly život, doslova. Větší starost mi dělá Brooklyn nine-nine. Ale asi je jěště brzo na katastrofické scénáře.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 9. 2013 / 20:33:31
Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 9. 2013 / 21:28:24 (před 11 roky)
off

Jsem rád, že klasika se drží :-D Tedy obě moje oblíbené NCIS :-) Na Agenty se už moc těším, ale ještě jsem se k nim nedostal... Věřím, že i přes mírný propad, který přičítám právě "marvel" agentům se ostatní agenti nemusí bát, ono se to zase srovná, myslím, že "marvel" nabral hodně lidí i kvůli obyčejné zvědavosti, ale NCIS si svých necelých 20 milionů diváků podrží(ikdyž po odchodu Zivy si tím nejsem jistej)...

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
ragelly
25. 9. 2013 / 22:44:55 (před 11 roky)
on

Výsledná čísla už jsou na světě: Agenti i Voice si o desetinku polepšili (4.7), NCIS šlo nahoru o dvě desetiny (3.6).
Naopak The Goldbergs (3.1) a Chicago Fire (2.7) si o desetinu pohoršili.

Sang
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 9. 2013 / 23:51:16 (před 11 roky)
off

K tomu mě snad jen napadá, že se těším na Josepha zpátky v TVD.. musí opravdu bolet, když vám seriál nasadí proti tomuhle.

psulek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
26. 9. 2013 / 08:50:41 (před 11 roky)
off

Zaujimave ale je ze serial Person of Interest(12.44M) ma lepsie cisla ako serial SHIELD(12.12M) a to uz je jeho 3 seria. Akoze mna neprekvapuje dobra sledovanost PoI pretoze je to moj oblubeny serial, ale proste to ze si stale dokaze udrzat taku sledovanost v tak nabitej konkurencii.
Samozrejme z vysledku SHIELDu sa tiez tesim kedze universum Marvelu sa mi moc paci.

Peter Šulek
Editováno: 2x | Naposledy: 26. 9. 2013 / 08:54:15
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 9. 2013 / 15:31:00 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mohl, dokonce je i v plánu, jen jsme se k němu zatím nedostali :) Potom až odpadne ten humbuk kolem pilotů, tak k tomu bude prostor a dozvíte se všechno od ratingů po syndikaci :)
Každopádně obecně ABC, FOX nad 2.0 dobrý, CBS nad 2.8 dobrý, NBC jak u čeho, tam to hodně lítá, komedie nad 2.0 dobrý, ale dramata můžou být i vyšší, kolem těch 2.8 i přes 3.0. CWčko od 0.8 dobrý.

Paráda, tak to se těším. :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 1. 2014 / 00:43:29 (před 10 roky)
off

a pak se člověk podívá, jak je to teď...

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 1. 2014 / 16:38:47 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

a pak se člověk podívá, jak je to teď...

Trochu ironie, ale myslím že by se to teď mohlo zlepšit, podle všeho se dozvíme jak to Coulson přežil, a kdo by si tohle nechal ujít?

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)