Sledovanost Revolution mě teda nepotěšila :(
Revolution. Nejlepší premiéra loňského podzimu a letos takový pád!?
U Revolution je tak nízká sledovanost škoda. První série začala být napínavá až ve druhé půlce, a tak jsem se těšila na druhou sérii. Teď to vypadá, že bude i poslední.
Většina toho, co mám ve watchlistu nemá dlouhého trvání, takže mě by zrušení nepřekvapilo :(
Tady fandím samozřejmě Survivorovi, takže doufám, že vysoké ratingy na ABC jsou dány premiérami a hodně klesnou :) Revolution upadala už ke konci první série, ale dám tomu ještě šanci
jukab napsal(a):
Tady fandím samozřejmě Survivorovi, takže doufám, že vysoké ratingy na ABC jsou dány premiérami a hodně klesnou :)
ale kuš, jistě, že si moje oblíbený sitcomy middle a modern family udrží sledovanost :D
Díky bohu že nekoukám na Revolution. Ikdyž tohle mi trochu připomíná Smash, ten se taky takhle hodně propadl, pokud si to pamatuju dobře. A to bolelo, hodně, takže cítím s vámi.
Tento prepad pre Revolution som očakával odkedy oznámili jesennú štruktúru. Premiéru druhej série som síce ešte nevidel, ale ak bude kvalita rovnaká ako v prvej, tak dúfam, že túto sezónu neprežije.
Jsem zvědavá, jak si povede Nash příští týden. První díl byl docela slabota, tak bych se nedivila, kdyby to ještě spadlo.
allyska napsal(a):
ale kuš, jistě, že si moje oblíbený sitcomy middle a modern family udrží sledovanost :D
Na Frankie a spol taky koukám, takže je to u mě malinko drama. Ale o ní takový strach nemám, to CBS má vyšší nároky :(
No já se teda u Revolution nedivím, ta druhá série, to je jako jiný seriál, mnohem horší, pokud to bude pokračovat takto a nerozjede se to, tak nebude rušení ani škoda.
BlueDragonFS napsal(a):
No já se teda u Revolution nedivím, ta druhá série, to je jako jiný seriál, mnohem horší, pokud to bude pokračovat takto a nerozjede se to, tak nebude rušení ani škoda.
ja som zatial premieru neviddel ale ludia ju chvalia...
ak tvrdis ze je este horsia ako prva seria, tak nech to seknu hned
ten serial sa fakt nevydaril, spravili z toho latinsku rodinnu telenovelu namiesto toho aby naplno vyuzili motivy vypadku, usporiadanie spolocnosti po katastrofe a moznych rieseni
sledovat problemy rodicov s detmi a medzi byvalymi kamaratmi a pomedzi to sem tam nejaky zablesk informacie ze aha ved tu sme vo svete bez elektriny a preco asi, na to fakt nemam chut
jako revolution se moc nedivím, já jsem momentálně seklá před 1.15 a nějak se mi nechce dál, ale ten rozdíl bych zas neviděla tak černě. jestli se nepletu, pilot šel přes léto, ne? to neměli konkurenci naprosto žádnou.