Jestli to bude stejně temné a hororové jako film, tak jsem pro. Komix sice neznám, ale film mě dost bavil. Jenže se bojím, že to nebude uděláno stejně hororově, ale bude to na principu Supernatural, kde to je sice o démonech a duchách a nevím o kom všem, ale hororovitost celkem rychle ze seriálu zmizela.
Hlavně pokud to bude napínavé a bude se dodržovat komiksová předloha (nikoliv filmová, kterou každý zná) tak proč ne. Ale pana Goyera se docela bojím, když jsem viděl, kolik scénáristických chyb měl Man of Steel.
Znám komix a samozřejmě i film a doufám že to dopadne dobře, už od začátku co znám Hellblazera, jsem si říkal, že by to byl skvělý námět na seriál, konečně mě někdo pochopil :)
Ano jednoznačně ano!! Můj oblíbený komix bude mít svou seriálovou adaptaci, to jsou vánoce!! :-D
Jestli se to vydaří, ráda to ve svým watchlistu uvítám :)
Ree napsal(a):
Jestli to bude stejně temné a hororové jako film, tak jsem pro. Komix sice neznám, ale film mě dost bavil. Jenže se bojím, že to nebude uděláno stejně hororově, ale bude to na principu Supernatural, kde to je sice o démonech a duchách a nevím o kom všem, ale hororovitost celkem rychle ze seriálu zmizela.
Toto jsem přesně chtěla napsat. Druhé Supernatural taky nechci. Uvítala bych něco hororovějšího.
Edit: A to nic proti Supernatural, je to můj oblíbený seriál:)
no film miluju, komix neznám... jsem zvědavá v jaké stylu to pojmou a kdo bude hrát Constantina...
Komix neznám ale film naprosto zbožňuji takže seriál rozhodně ano!