Jaaa :) Zaver druhe sezony byl luxusni,cely serial prekvapil...Jen bych si pral aby to cele dobre dopadlo :)
Ty spoilery v nadpisech byste si mohli odpustit... :(
bundaboy napsal(a):
Ty spoilery v nadpisech byste si mohli odpustit... :(
Stačí když si dáš v nastavení ignorovat spoilery a už takové články neuvidíš a nemusíš si stěžovat ;-)
Jinak já se celkem těším, a jsem zvědavá kdo nakonec zemře :-)
Katschaba napsal(a):
Stačí když si dáš v nastavení ignorovat spoilery a už takové články neuvidíš a nemusíš si stěžovat ;-)
Diky, uz jsem si to nastavil. Bohuzel ve Feedly/RSS to porad uvidim, takze to je takove reseni nereseni. ;)
Katschaba napsal(a):
Jinak já se celkem těším, a jsem zvědavá kdo nakonec zemře :-)
No jelikož v tom hraje Patinkin, tak je to myslím jasný. Dvě série, to už je skoro jeho osobní rekord. Takže to tak vidím na jeho odchod do 5. epizody. :D
Tak nějak, smrt Brodyho jim teda nežeru. :) Ale kdyby to udělali, tak to můžou zabalit celé.
Fruiko napsal(a):
No jelikož v tom hraje Patinkin, tak je to myslím jasný. Dvě série, to už je skoro jeho osobní rekord. Takže to tak vidím na jeho odchod do 5. epizody. :D
Tak jeho smrt by mi vůůůbec nevadila, moc ho nemusím. :D
Ale aby to nebyla Morena, když s Damianem žádnou scénu netočila a ještě k tomu je těhotná.
No už se nemůžu dočkat !