Diskuze k článku SARS: Legendy Dexter i Breaking Bad odešly na vrcholu
harmonica
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 10. 2013 / 13:27:53 (před 11 roky)
off

Trošku zavádející nadpis pro Dextera. Na vrcholu sledovanosti možná, na vrcholu seriálu/kvalitě nikoliv.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 10. 2013 / 13:45:07 (před 11 roky)
off
harmonica napsal(a):

Trošku zavádející nadpis pro Dextera. Na vrcholu sledovanosti možná, na vrcholu seriálu/kvalitě nikoliv.

Nadpis zavádějící není :) SARS články jsou o statistikách sledovanosti a ratinzích. K hodnocení seriálů a recenzím slouží jiné články.

And when my time is up, have I done enough?
Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 10. 2013 / 19:52:09 (před 11 roky)
off

Páni přes 10 milionů diváků BB. To je teda něco....

Em
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 10. 2013 / 20:39:37 (před 11 roky)
off

Breaking Bad... nevím co napsat, prostě nejlepší seriál co jsem kdy viděl, pokud jde o mě, ukamenujte mě za to třeba, ;) ale mě se líbí i víc než GoT. Finále BB mě přesvědčilo o tom, že kdybych tu měl byť třeba jedinou možnost ohodnotit seriál 110% místo maximálních 100%, bude to právě Breaking Bad. Naproti tomu finále Dextera... no pro mě to vyložení zklamání nebylo, ale mohli z toho vymačkat 100x tolik. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
harmonica
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2013 / 08:10:17 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Nadpis zavádějící není :) SARS články jsou o statistikách sledovanosti a ratinzích. K hodnocení seriálů a recenzím slouží jiné články.

Tak konečně vím co ta zkratka znamená, díky za objasnění! :)