Neviděla jsem, ale tušila jsem na traileru, mě to teda nezaujalo a tak mám první správný tip :)
No vida, bodíky do tipovačky jsou tu :)
Jinak už podle uveřejněného traileru (neviděla jsem ani jeden díl) jsem byla přesvědčena, že tohle nevyjde, a kdyby přeci jen ano, tak je to tak na jednu sérii, ne na víc, a jsem ráda, že jsem se trefila.
já nezvládla dokoukat ani první díl, takže jsem fakt ráda, že tam nezaclání :)
Pekne sa mi to rozbieha, dva tipy, dva nesprávne :D
Silvo911 napsal(a):
Pekne sa mi to rozbieha, dva tipy, dva nesprávne :D
tož ber to pozitivně... alespoň jsi přidal ostatním 2 bodíky do megaskóre :D
No konečně. :D Tipovačka mi sice moc dobře nezačala (už se asi na Sleepy Hollow kvůli tomu nepodívám :D), ale teď se na mě usmálo štěstí. Mohlo by to takhle pokračovat dál, ať nedopadnu jak letos s Emmy. :D
To sa v tom ABC úplne zbláznili???
Najlepší seriál jesene 2013, a oni ho zrušia už po 2 častiach???
To je ešte viac nepochopiteľné, ako minuloročné Zero Hour.
A to bola ABC moja obľúbená stanica.
Hamba im!!!
A další bodíky jsou doma :)
Konecne prvni bodik do tipovacky. :)
jupíí podruhé správně tipnuté :-)
Hurá, bodíky se sypou. :D Jinak seriál jsem chtěl zkusit, ale řekl bych, že už to tak nějak ztrácí na významu. Stejně mě to nijak nezaujalo.
Sleepy obnovené,Lucky zrušené a ja pri oboch nehlasované =(
len by sa to zišlo upraviť aj ten text pri tipovačke, lebo Máš čas do konca prázdnin už nejak aktuálne neni =D
Super, tipovala jsem zrušení, takže druhý tip správně :)
Druhý správny tip :D ! tento seriál bol určený na záhubu už od začiatku.
Já jdu asi reklamovat svojí křišťálovou kouli... Zatím oba dva tipy špatně :D.
Dalo sa to čakať a aspoň mám prvé body v tipovačke (keďže u Sleepy a ďalších seriálov od Foxu som nejako zabudla tipovať, keďže ja blbá si všetko nechávam na poslednú chvíľu :D)
tak to byl bod zadarmo. mimochodem, bude, třeba příští sezónu, bonus za první správnou trefu sezóny?