Diskuze k článku SARS: Skandální čtvrtek
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
5. 10. 2013 / 16:47:28 (před 11 roky)
off

Nevím, jestli se ve FOXu za chvilku nezačnou mlátit do hlavy, že Glee prodloužili i na příští rok, pokud ty ratingy půjdou takhle dolů pod dvojku. Ale počítám, že minimálně příští týden se bude dívat víc lidí.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
5. 10. 2013 / 16:48:37 (před 11 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Nevím, jestli se ve FOXu za chvilku nezačnou mlátit do hlavy, že Glee prodloužili i na příští rok, pokud ty ratingy půjdou takhle dolů pod dvojku. Ale počítám, že minimálně příští týden se bude dívat víc lidí.

ja si myslím, že to tak obnovili kvôli tomu, aby po skončení aktuálnej série mohli oficiálne oznámiť, že 6. bude posledná :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
5. 10. 2013 / 16:52:59 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

ja si myslím, že to tak obnovili kvôli tomu, aby po skončení aktuálnej série mohli oficiálne oznámiť, že 6. bude posledná :)

No mohli to zakončit už letošní sérií, otázka je, co se jim vyplatí víc.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Ondrej Onďo Uhliarik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
5. 10. 2013 / 17:07:22 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

To že seriál obnovili aj na 6. sériu neznamená že sa jej dožije. Je to kvôli zmluvám a kvôli tomu aby si nemuseli prejsť papierovačkami každý rok. Čo sa týka Glee, podľa mňa ho po zimnej prestávke presunú na piatok a tam si myslím tých 2 sérii dožije ...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
5. 10. 2013 / 17:12:40 (před 11 roky)
off
Ondrej Onďo Uhliarik napsal(a):

To že seriál obnovili aj na 6. sériu neznamená že sa jej dožije. Je to kvôli zmluvám a kvôli tomu aby si nemuseli prejsť papierovačkami každý rok. Čo sa týka Glee, podľa mňa ho po zimnej prestávke presunú na piatok a tam si myslím tých 2 sérii dožije ...

napíš mi 1 seriál, kt. bol obnovený na nejaké/ú série/u dopredu a potom sa ich nedožil :)))

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 10. 2013 / 17:22:20 (před 11 roky)
off
Ondrej Onďo Uhliarik napsal(a):

Nemyslím si, že ho přesunou, a smlouvy s obnovením nemají co dělat, ty se uzavírají úplně mimo ve 100 % případů :)

Jinak u Glee nejsou ratingy 18-49 až tak důležité. Spíš ten seriál válí tím, kolik lidí se na něj dívá ve skupině 15-34. Stanice se pořád snaží "omladit" své publikum, takže i když tato hlavní čísla nejsou dobrá, tak zrovna v tomhle případě, stejně jako u mnohých realitek, si myslím, že se stanice dívají právě tímto směrem. Už jen každotýdenní úspěchy písniček na itunes... tenhle hype kolem seriálu jim podle mě vydělává dost na to, aby seriál ve vysílání udrželi.

Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 10. 2013 / 00:50:17 (před 11 roky)
off

Sleduji The Millers a The Michael J. Fox Show. :) Doufám že je nezruší :-/ Hrůza, člověk aby raději nekoukal na žádné novinky, protože pak to stejně zruší :-/

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 10. 2013 / 10:16:29 (před 11 roky)
off

Když vidím ty čísla u The Vampire Diaries, tak nevím, jestli se mám bát nebo jestli jsou tyhle čísla stejná, jako loni... Bohužel těm ratingům moc nerozumím :(

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
6. 10. 2013 / 12:32:38 (před 11 roky)
off

Tak ten Scandal prekvapuje. :) Rozmýšľam, že si ho (niekedy) pozriem.
TaaHM by už mohli zrušiť.

ragelly
6. 10. 2013 / 12:52:25 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Když vidím ty čísla u The Vampire Diaries, tak nevím, jestli se mám bát nebo jestli jsou tyhle čísla stejná, jako loni... Bohužel těm ratingům moc nerozumím :(

U CWčka jsou to zatím dobrá čísla, neboj :)

ragelly
6. 10. 2013 / 12:53:04 (před 11 roky)
off
Nikuska181 napsal(a):

TaaHM by už mohli zrušiť.

Už když jsem viděla na jaře, že to nepojede za BBT, tak jsem tipovala, že letošní sérka bude poslední. Pořád si to myslím, uvidíme :)

KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 10. 2013 / 15:54:05 (před 11 roky)
off

Prosím nevíte někdo kde se dá Scandal stáhnout? 1. série šla v pohodě.... ale 2.série mám jen některé díly a nevím kde ty ostatní mám najít... děkuji za odpověd...