No ak zrušia Hostages, tak by mi aspoň jeden seriál v tipovačke vyšiel :D Inak tie ratingy a sledovanosť na CW je dosť hrozná, aj keď teda má vždy menšie čísla než ostatné stanice, ale až takto nízke? Som zvedavá, ako sa bude držať Arrow a Supernatural tento týždeň.
Tak zatím to s většinou mých rozkoukaných seriálů vypadá špatně, to mě netěší, ale alespoň by se eventuelně uvolnilo místo jiným...
Lill napsal(a):
No ak zrušia Hostages, tak by mi aspoň jeden seriál v tipovačke vyšiel :D Inak tie ratingy a sledovanosť na CW je dosť hrozná, aj keď teda má vždy menšie čísla než ostatné stanice, ale až takto nízke? Som zvedavá, ako sa bude držať Arrow a Supernatural tento týždeň.
0.4 na premiéru je docela málo. Tyhle čísla bývaly tak průměr během sezóny (mimo premiéru a finále, i když finále už pak taky..). Každopádně Hart je ve třetí sérce a blíží se k syndikaci, takže je pravděpodobné, že dostane čtvrtou řadu.
Já se na ty čísla u seriálů stanice CW asi nebudu moct koukat, obvzlášť, když většinu jejich seriálů sleduju... :)
Je mi dost líto Hart of Dixie, ten první díl byl fakt pěknej.
Na HoD už se těším, čísla mi to trošku kazí, ale naštěští je tam ještě záchrana v podobě BatB, která půjde při stejných číslech na odstřel dřív. U Arrowa doufám v lepší čísla, v min.sezoně měl tuším premiéru 1.3 a chvilku se držel nad 1, tak snad to dokáže taky, i když má silnou konurenci...
Připsána finálová čísla. HIMYM, 2 Broke Girls, Mom, Bones a The Voice si o desetinu polepšily, zatímco Dancing with the Stars, Castle, Beauty and the Beast a The Blacklist o desetinu klesly (oproti předběžným číslům).
Myslím, že scénáristé BaB by měli počítat se zakončením a vykašlat se na otevřené finále. :D
jukab napsal(a):
Na HoD už se těším, čísla mi to trošku kazí, ale naštěští je tam ještě záchrana v podobě BatB, která půjde při stejných číslech na odstřel dřív. U Arrowa doufám v lepší čísla, v min.sezoně měl tuším premiéru 1.3 a chvilku se držel nad 1, tak snad to dokáže taky, i když má silnou konurenci...
pro Hart of Dixie máme jedno kouzelné slůvko - syndikace :) díky ní se seriál pravděpodobně dočká ještě jedné řady.
Trochu mě ty čísla o 2 Broken Girls překvapují. Viděl jsem jen první díl zatím ale i ten byl parádní. Ty ratingy jsou stejně divně měřené...
Seraphine313 napsal(a):
pro Hart of Dixie máme jedno kouzelné slůvko - syndikace :) díky ní se seriál pravděpodobně dočká ještě jedné řady.
Doufám doufám, ale neumím si představit, kdyby to ještě spadlo, to už by bylo i na CW docela málo a aby pak čtvrtá řada neměla rating 0,05 :)
2 Broke Girls som si dnes povedal pri tretom diele, ze je to slabsie ako volakedy... Ale aj tak je to moj najoblubenejsi komedialny serial.s
jukab napsal(a):
Doufám doufám, ale neumím si představit, kdyby to ještě spadlo, to už by bylo i na CW docela málo a aby pak čtvrtá řada neměla rating 0,05 :)
Však uvidíš, až začne Nikita :) ta ve třetí řadě na tom byla hodně podobně, jako je teď HoD :)
Snad mi 2 Broke Girls nezruší, včera jsem viděl 3x03 a smál jsem se skoro celou dobu.. podle mě start byl trochu nudnější, ale zase se to začíná dostávat na špičku :)