Supernatural bolo celkom fajn, snáď to bude takto pokračovať.
Stejně se mi ty ratingy nelíbí, vím, že na tom u nich moc nezáleží, ale já se radši podívám kolik lidí na daný seriál kouká a NCIS jede :)
Zdeněk napsal(a):
Stejně se mi ty ratingy nelíbí, vím, že na tom u nich moc nezáleží
ja som mala práveže vždy pocit, že staniciam ide skôr o ratingy..
No jasně, že Supernatural. A stálo to za to :)
Inak po pozretí musím napísať, že dnes sa mi viac páčilo The Originals ako Supernatural.
Zdeněk napsal(a):
Stejně se mi ty ratingy nelíbí, vím, že na tom u nich moc nezáleží, ale já se radši podívám kolik lidí na daný seriál kouká a NCIS jede :)
No na ratingách záleží. A moc. Ratingy se totiž počítají pro reklamně zajímavou skupinu, většinou 18-49 let. Takže je sice hezké, že na NCIS kouká 20 milionů lidí, ale když je z toho většina pro inzerenty nezajímavá (buď nevýděleční studenti či nevýděleční důchodci), tak je to televizi prd platný, protože z toho nevytlučou tolik peněz jako z nějakýho seriálu na který se kouká milionů jen 8, ale za to všichni výdělečně činní.
Druhý díl The Originals byl možná lepší než ten první, tak doufám, že se čísla zvednou... :)
Tabulka přepsána na finálová čísla: Agents of S.H.I.E.L.D., The Voice a NCIS si ve výsledku polepšilo o desetinu. Naopak desetinu ztratily Chicago Fire a The Godlbergs.
SN je vo skvelej forme, len tak dalej, tesime sa. Aj na chystany spinoff ktory bude v priebehu tento sezony predstaveny v jednej z episod SN :-)
SPN jen tak dál :))