Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na The Tomorrow People?
Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 10. 2013 / 19:14:32 (před 11 roky)
off

Musím říct, že název je teda originální. A že nějaká podoba mezi brantranci bude :) a doufám že se chytne i Tomorrow people tak dobře jako Arrow. Pořád nemůžu z toho názvu :D

Claire
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 10. 2013 / 19:18:29 (před 11 roky)
off

Vo watchliste seriál už mám, dnes ráno som dokonca vstala už o 8, aby som stihla pozrieť oba "Amellowské" seriály predtým, než pôjdem do školy. Nakoniec som stihla len Arrow, na The Tommorow People si musím počkať, kým to nájdem na stiahnutie, čo bude dúfam skoro, ale inak si myslím, že sa mi to bude páčiť :)

A ozaj, už sa teším na článok o sledovanosti, som zvedavá, akú mali včera oba seriály.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 10. 2013 / 19:19:26
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 10. 2013 / 19:19:38 (před 11 roky)
off

jen malá oprava - hlavní herec v Arrow se jmenuje Stephen Amell :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 10. 2013 / 19:26:18 (před 11 roky)
off

Obával jsem se, že po první epizodě zahodím. Konec dílu mě docela překvapil a klišé se zelenáčem, který je oproti ostatním vyšší liga se dá přežít :-)

LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 10. 2013 / 20:26:35 (před 11 roky)
off

Jako mě teda Arrow moc nebavil (taky to možná bude tím, že jsem vzdala po šesti epizodách), ale The Tomorrow People celkem příjemně překvapilo, zatím se budu dívat dál a uvidím. A co dodat, Mark Pellegrino FTW.

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 10. 2013 / 20:59:21 (před 11 roky)
off

Musím rozhodně souhlasit s názory našich milých redaktorů. Pilot byl místy postavený na hlavu, sem tam nějaké klišé, ale místy se mi dost líbil, takže tomu asi dám šanci. Když už nic jiného, tak strejda Pellegrino je velký lákadlo :)

Denyy5
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 10. 2013 / 21:56:37 (před 11 roky)
off

A já si říkala, že mi je hlavní postava nějak povědomá. Sice mi to až moc připomíná Heroes(banda lidí se spešl schopnostmi a organizace, která se je snaží pochytat a převychovat), ale mě prostě takový tip seriálu baví. Takže mu dám šanci a doufejme, že nezklame.

~Deny~
Sovička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 10. 2013 / 22:36:17 (před 11 roky)
off

Hm, tak na seriály se superschopnostmi jsem už asi stará, ale ještě před pár lety by se mi to nejspíš líbilo. Další díly už vidět nemusím.

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
11. 10. 2013 / 14:55:20 (před 11 roky)
off

Byla jsem lehce zklamaná. Ne zpracováním, triky se mi líbily, plynulo to, všechno. Jsem zklamaná příběhem. Nesnáším klišé jako údajně mrtvý otec, milostný trojúhelník a údajná spolupráce s nepřítelem. Všichni víme, jak to bude pokračovat, už po prvním díle... Taky mi kupodivu nesedl Amell, ale na druhou stranu mi sedl Mitchell. A taky se mi tam nelíbí hlavní hrdinka, což ale u mě není žádným překvapením, asi mám s nimi nějaký psychický problém. Tak snad se tam objeví vedlejší ženská postava, kterou budu mít ráda. Zatím mě to až tak moc nenadchlo, a to jsem si říkala, že od toho nic moc neočekávám.
Ale je tam Pellegrino, který mi prostě nedovolí to jenom tak opustit :)

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 10. 2013 / 14:56:24
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 10. 2013 / 15:49:47 (před 11 roky)
off

Takže, už to mám pozreté, moje hodnotenie je asi tak 70%. Ja mám celkom rada CWčkovské seriály, aj hercov, ktorých vyberajú (aj polonahých hercov, ktorí sa tam pretŕčajú :D), čiže sa mi to páčilo. Zväčša.

Pár vecí, kt. sa mi nepáčili:
-Pellegrino - ja neviem, čo s ním všetci máte, že aký je super, ja ho nemám rada už odkedy hral v Supernatural (a tiež záporáka) a The Tommorow People môj názor naňho nezmení
-zjavovanie uprostred ulice - akože nehovorte mi, že ZAKAŽDÝM, keď sa zjavujú, nikde okolo nich nikto nie je, ani sa nikto nepozerá z okna práve.. nelogické :-)
-včera objavil schopnosti a dnes ich už vie ovládať a dokonca ich má väčšie a mocnejšie ako všetci ostatní
-rodina! - zase! všetky CWčkovské seriály, ktoré som tento týždeň videla (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals, Arrow) zdôrazňujú rodinu. Myslela som si, že aspoň tu sa tomu vyhnem, no bohužiaľ nie.

Ale aj tak môj názor je prevažne pozitívny.
____
Zabudla som ešte na jednu vec, posledné dve presmerovania v článku vám nefungujú (Heroes a pôvodní The Tommorow People).

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 10. 2013 / 15:51:47
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 10. 2013 / 11:07:35 (před 11 roky)
off

Pilotním dílem jsem byl nadšený, je to zkrátka klasická CW podívaná a očekávám parádní sériový děj, jelikož si nemyslím, že by CW spadlo do epizod. Dávám 80% i přes ty klišé, kterých je tam vážně hodně.

Boučis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 10. 2013 / 21:30:04 (před 11 roky)
off

První díl byl fajn, ale nemůžu si pomoci pro mě to jsou další hrdinové. :)

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck."
Stifler
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
12. 10. 2013 / 22:57:20 (před 11 roky)
off

Tento seriál je teda riadna kopia X-Mena a Mutant X.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
12. 10. 2013 / 23:31:33 (před 11 roky)
off
Boučis napsal(a):

První díl byl fajn, ale nemůžu si pomoci pro mě to jsou další hrdinové. :)

The Tomorrow people jsem ještě neviděl, ale že jsou to další Hrdinové ... To je dobře, ne? :)

Hold the Door!
PetrK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 10. 2013 / 19:57:29 (před 11 roky)
off

Docela mně to připomíná film Jumper, pilot zajímavý, rozhodně tomu dám šanci.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 10. 2013 / 13:53:16 (před 11 roky)
off

Tak mohlo to být lepší, především dějově, ale tak snad se to rozjede, jinak triky supr, dalšího amella si nechám líbit a navíc pravidelná dávka pellegrina potěší, jen doufám, že ho nechají jako záporáka a ne rozpolcenýho nepochopenýho hrdinu, či jak to napsat :D

Miss Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 10. 2013 / 16:14:36 (před 11 roky)
off

Pro mě to bylo celkem příjemné překapení. Ano, je to plné těch nejklišoidnějších klišé, hlavní hrdinové vypadají jako modýlci, co zrovna vylezli z obálky módního časopisu a je tam hromada nelogičností. Ale příjemně se na to kouká :) Efekty jsou na vysoké úrovni, je to svižné, akční a Pellegrino je sympaťák(doufám, že mě tvůrci nezklamou a Jedikiah bude pořád parádní svině) :)
Jediné, co mi tam hodně vadí, je obava z toho milostného trojúhelníku. To by mohlo seriál v budoucnu stáhnout k nudnému tlachání o tom, kdo koho má a nemá rád apod. Tak snad k tomu nedojde a seriál bude především akční chuťovkou a ne trapnou lovestory o lidech, co mají jen tak mimochodem nějaké schopnosti.

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 10. 2013 / 17:57:36 (před 11 roky)
off

Nezklamalo, čekal sem to o dost horší, takže příjemné překvapení. Že to není intelektuálně náročné se nedivím, je to CW, kdy naposledy vytvořili něco intelektuálně náročného? :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 10. 2013 / 19:22:08 (před 11 roky)
on
Miss Black napsal(a):

Jediné, co mi tam hodně vadí, je obava z toho milostného trojúhelníku. To by mohlo seriál v budoucnu stáhnout k nudnému tlachání o tom, kdo koho má a nemá rád apod. Tak snad k tomu nedojde a seriál bude především akční chuťovkou a ne trapnou lovestory o lidech, co mají jen tak mimochodem nějaké schopnosti.

Jistě že k tomu dojde :D Už ten blonďákův výlev kvůli tomu, že se o toho druhýho ta holka tolik zajímá... a to jejich propojení, to je jasný, že to k tomu povede :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
19. 10. 2013 / 13:25:54 (před 11 roky)
off

Mňa seriál trochu sklamal, odo mňa to má takých 75%. Čakala som, že sa mi to bude páčiť viac. Ale v sledovaní určite pokračujem.

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 10. 2013 / 09:09:42 (před 11 roky)
off

Po dvou dílech ještě nejsem rozmyšlenej, jestli tohle budu sledovat. Trochu mě nezaujala hlavní postava, je to takovej nevýraznej hezounek... Charaktery obecně jsou nevýrazné (trochu schématické), je tam málo úsměvných situací (a nebo jsou nechtěný). A dívat se na to jen kvůli skvělému záporákovi? Na druhou stranu zpracování na slušné úrovni, když bude čas, možná tomu dám ještě šanci. I když po tom "výlevu" hlavního hrdiny jak bude "lepším synem, lepším bratrem a lepším kamarádem", tak asi ne. 60-70%

weselinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 10. 2013 / 09:13:52 (před 11 roky)
off
PetrK napsal(a):

Docela mně to připomíná film Jumper, pilot zajímavý, rozhodně tomu dám šanci.

Plně souhlasím, zaujalo mě to, takže sledovat budu.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 10. 2013 / 09:14:11
Joey Sid
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 10. 2013 / 04:57:50 (před 11 roky)
off
hanysek88 napsal(a):

Hm, tak na seriály se superschopnostmi jsem už asi stará, ale ještě před pár lety by se mi to nejspíš líbilo. Další díly už vidět nemusím.

Souhlas. Mám už něco podobných seriálů nasledováno, a tento mě teda nezaujal. Děj je těžce průhledný, rýsující se milostná trojka typická pro CW a důraz na rodinu? Navíc herci teda dost nesympatičtí, snad s vyjímkou záporáka. Je asi možné, že už jsem tohoto přejedenej. Každopádně všechno se dá vidět jinde a lépe:(.