Nechci-li používat sprostá slova, pak tedy... něco neskutečného! jak tohle někdo mohl vyprodukovat, natočit a myslet to - včetně postav - vážně? Čekala jsem naivně, že už nebude ani druhý díl...
Ja by som sa rada dočkala už aj nejakého správneho tipu v mojej tipovačke :D
Tak dle mého názoru toto byla jedna z těch lepších komedií z letošní nabídky. Osobně se mi druhý díl líbil i více než první, ale asi hlavně kvůli tomu že drtivou většinu z těch vtipnějších scén prvního dílu ukázali autoři už v traileru.
3 zrušené seriály a ani jeden bod,prvé dva nehlasované a tretí som tipovala za obnovenie.Ozaj dobre nezačínam
ps:ten text by chcel upraviť pri tipovačke =D
Bod je doma :-D úroda letošních komedií je fakt zklamání.
Sakra, jdu si to vymazat z watchlistu :) a v tipovačce jsem tomu dávala šanci :)
Ajaj, jsem tomu věřila, myslela jsem si, že aspoň nějakou komedii obnoví :D
Co se dá dělat..vyhazuju z watchlistu
Letos to vypadá, že jsem si tu tipovačku docela povozil ( no jo, já vím, že se mi to určitě ještě zkazí ale 3 správné tipy ze 3 není špatný rozjezd :-) )
Kahlan napsal(a):
ps:ten text by chcel upraviť pri tipovačke =D
In progress... :-)
Hurá! Konečně jsem v plusových bodech :D.
Locke napsal(a):
Letos to vypadá, že jsem si tu tipovačku docela povozil ( no jo, já vím, že se mi to určitě ještě zkazí ale 3 správné tipy ze 3 není špatný rozjezd :-) )
Ja som na tom zatiaľ rovnako no držme si palce aby to pokračovalo takýmto tempom aj ďalej :)
hanysek88 napsal(a):
Druhý správný tip, pro mojí tipovačku by asi bylo nejlepší, kdyby zrušili všechno. :D
Presne moje slová ja som predĺžil iba nejakých cca 11 seriálov. A aj ten čo som predĺžil Sleepy Hollow predĺžili aj reále. Takže zatiaľ je to dobré :)
A druhy bodik je doma. :)