Diskuze k článku SARS: Jedeme z kopce!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 10. 2013 / 20:48:28 (před 11 roky)
off

Arrow a The Tommorow People majú celkom dobrú sledovanosť, len keby sa ešte trochu aj ratingy zdvihli..
Inak samozrejme vďaka za pravidelné prinášanie sledovanosti :)

miki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 10. 2013 / 20:58:20 (před 11 roky)
off

Zdá se mi to ze všech těch SARS, nebo prostě na tu televizi nikdo nekouká? (respektive u všech seriálů to klesá)

Best Wishes and DFTBA!
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 10. 2013 / 21:00:59 (před 11 roky)
off

The tomorrow people začalo celkom dobre :) ... no keď sa pozriem vyššie na ostané seriály či relácie tak tie majú na vrch ...Arrow je na tom teraz skoro tak ako TMP. Ešte som si nestihla pozrieť TMP, snáď to do konca týždna stihnem :) Škoda survivor, doma pozeram stále, dúfam že nespadne nižšie lebo ho mám strašne rada :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
10. 10. 2013 / 22:46:50 (před 11 roky)
off
miki napsal(a):

Zdá se mi to ze všech těch SARS, nebo prostě na tu televizi nikdo nekouká? (respektive u všech seriálů to klesá)

Ten trend je sestupný obvykle. Lidi nevydrží být pravidelně u seriálu každý týden, navíc občas přibyde nějaká ta přestávka... jde jen o to, jak moc to klesá a kam až to spadne :)

And when my time is up, have I done enough?
harmonica
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 10. 2013 / 09:36:07 (před 11 roky)
off

Ty ratingy vůbec nechápu, byl nějakej oficiální článek jak se to počítá a z jakého vzorku? Např. u Arrow jen co jsem viděl ten zájem na netu byl obrovský.

Jinak k tomu trendu sledovanosti se upřímně ani nedivím. Letos všechny novinky nestojí za nic. A převládá kvantita nad kvalitou. A hlavně samé nesmyslné spinoff.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 10. 2013 / 12:21:26 (před 11 roky)
off
harmonica napsal(a):

Ty ratingy vůbec nechápu, byl nějakej oficiální článek jak se to počítá a z jakého vzorku? Např. u Arrow jen co jsem viděl ten zájem na netu byl obrovský.

Jinak k tomu trendu sledovanosti se upřímně ani nedivím. Letos všechny novinky nestojí za nic. A převládá kvantita nad kvalitou. A hlavně samé nesmyslné spinoff.

Nebyl, ale do konce října bude.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 10. 2013 / 16:00:25 (před 11 roky)
off
harmonica napsal(a):

S tím zájmem o seriál na netu je to takové kontraproduktivní, dřív jsem uvažoval podobně jako ty, po zkušenostech už ne, diváky bych z tohohle pohledu rozdělil na tři skupiny lidí:

1) Někdo na seriál kouká a pak si ho ještě stáhne
2) Někdo na seriál kouká a už ho nestahuje
3) Někdo na seriál nekouká a pak si ho stáhne.

Z toho vyplývá, že "zájem na netu" tvoří skupiny 1 a 3, ale do ratingů mluví čísla 1 a 2 - zájem na netu tedy není až tak směrodatný.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 11. 2013 / 14:25:20 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Ten trend je sestupný obvykle. Lidi nevydrží být pravidelně u seriálu každý týden, navíc občas přibyde nějaká ta přestávka... jde jen o to, jak moc to klesá a kam až to spadne :)

ale co tak sleduju, tak to většinou klesá dost, ne? připadá mi, že televize se budou na konci roku muset spokojit s menším úspěchem, než čekaly, nebo to ho pozruší mravnou část.