OUaT in Wonderland se ani nedivím. Neznám nikoho, kdo by měl rád spin-offy.
Nechci, aby to vyznělo špatně, ale vzdávat hold někomu, kdo se sám zabije drogama a chlastem, to mi nepřijde jako dobrý vzor pro puberťáky. Pak ještě někdo nabyde dojmu, že aby byl uctívaný, tak musí udělat to samý. Něco jiného by bylo, kdyby měl nehodu nebo zemřel na následky těžké nemoci, ale tohle si udělal sám, tak pro něj plakat nebudu a neměl by ani nikdo jiný. A to, že měl tenhle díl tak velkou sledovanost nepochopím právě z tohohle důvodu.
Jackolo:
A já to zase chápu... Jasně, máš pravdu v tom, že si to (asi) udělal sám, ale fanoušci tohle potřebovali. Potřebovali se rozloučit jak s postavou Finna, tak s Corym... A navíc, soudit Coryho jenom podle toho, že bral kdysi drogy a bohužel něco ho dohnalo k tomu, aby do toho znovu spadl, je hloupost... Osobně ho neznáme nikdo, proto nevíme, co za tím stojí, ale všichni co Coryho znali, o Corym mluví moc hezky a mluví především o tom co udělal pro ostatní... A myslím, že většina lidí si ho bude pamatovat právě kvůli těmto věcem a kvůli tomu jeho nádhernému úsměvu.
Tenhle díl je prostě rozloušení pro fanoušky a cast Glee... Není to oslava toho, že Cory bral drogy...
Tak to slovní spojení, že vzdali poctu, si asi vymyslela sama ragelly, ne?
Jinak ta Alenka je nečekaná, asi nám pokazí tipovačku. :D
luckily: Hezky napsáno :)
Jinak si myslím, že samozřejmě to u Glee klesne, ale příštích pár dílů bude mít i tak nadprůměrnou sledovanost. Každopádně Wonderland byl asi nasazen neštastně, zrovna tuten týden, určitě mu to taky uškodilo.
Tak oni asi hlavně všichni byli zvědaví, jak tu smrt udělají (spoiler alert, blbě :D).
Anetka888 napsal(a):
Tak to slovní spojení, že vzdali poctu, si asi vymyslela sama ragelly, ne?
Jj, vymyslela, vzdali poctu = sledovali.
I když ono se o té epizodě od začátku píše jako tribute...
Epizóda Glee- The Quarterback bola naozaj smutná... to vedomie že tie slzy neboli len hrané. Je to naozaj škoda. :(
R.I.P Cory
Tak zvědavý byl asi každý, kdo ten seriál sleduje, tak se nedivím, že se dívalo víc lidí a ani mi to nevadí. Jinak v dnešním článku AIDS máš malinkou nesrovnalost. Loňská premiéra seruálu Last Resort měla rating 2.2, to jsi srovnala 1. díl alenky se třetím dílem resortu, resort měl totiž premiéru už o dva týdny dřív a na tvbtn to srovnávají podle týdnu v roce, takže je na tom alenka ještě podstatně hůř.
Anetka888 napsal(a):
To bylo první, co mě napadlo. :D A to jsem počítala s tím, že Alence se povede dobře.
Asi to opravdu budu muset přestat sledovat - myslim SARS, abych z těch čísel u TVD nebyla špatná...
petruska.77 napsal(a):
Asi to opravdu budu muset přestat sledovat - myslim SARS, abych z těch čísel u TVD nebyla špatná...
Proč špatná? Vždyť na CW to je jeden z největších taháků a ty čísla jsou dobrý.
Owen napsal(a):
Proč špatná? Vždyť na CW to je jeden z největších taháků a ty čísla jsou dobrý.
Já vím, že TVD je jeden z nej seriálů CW, ale když oproti jiným stanicím mají ty čísla tak nízký...
Ono to vyzerá, že všetkému klesá sledovanosť, obzvlášť seriálom, čo bežali aj v minulej sezóne. A pritom na niektorých zahraničných weboch dostali celkom dobré hodnotenia, teda aspoň niektoré čo som zachytil Revolution, Boardwalk Empire, Alenka.
petruska.77 napsal(a):
Já vím, že TVD je jeden z nej seriálů CW, ale když oproti jiným stanicím mají ty čísla tak nízký...
Neboj, není šance, že stanice svůj nejlepší (nejsledovanější) seriál odepíše ;)
petruska.77 napsal(a):
The CW sice patří mezi celoplošné stanice, ale víceméně jen díky tomu, že vznikla z televize WB (vysílali třeba Čarodějky). Oni ta čísla neporovnávají s ostatními, pro ně je megaúspěch, když má něco rating nad 1,0. Navíc je to sesterská stanice CBS, která tahá nejvíce starých diváků, takže se jim televize zase s mladým publikem hodí :-)
Jackolo napsal(a):
Nechci, aby to vyznělo špatně, ale vzdávat hold někomu, kdo se sám zabije drogama a chlastem, to mi nepřijde jako dobrý vzor pro puberťáky. Pak ještě někdo nabyde dojmu, že aby byl uctívaný, tak musí udělat to samý. Něco jiného by bylo, kdyby měl nehodu nebo zemřel na následky těžké nemoci, ale tohle si udělal sám, tak pro něj plakat nebudu a neměl by ani nikdo jiný. A to, že měl tenhle díl tak velkou sledovanost nepochopím právě z tohohle důvodu.
přesně na tohle myslím, co umřel. byl to obyčejný feťák už roky, ale přesto dávno poté, co fetování přestalo být "moderní". já si spíš myslím, že dobře mu tak. když ti lidi nemají rozum, tak ať se tím předávkují a neotravují. ale co umřel, tak ho všichni furt oplakávají a blahořečí, jak kdyby to byl nějaký hrdina, co umřel, když zachraňoval dítě z hořící budovy. nehrát puberťáckého idola, tak je mrtvý feťák číslo 5175471 a nikdo ho dvakrát nelituje. úplně je mi zle z toho, kolik truchlení kvůli němu, ale younga, který byl chudák nemocný, lidi úplně zazdili.
já bych wonderland neodepisovala. všechny seriály měly ten večer kvůli glee pokles. to se utřepe. myslím, že ani televize z tohohle večera nebudou vyvozovat velké závěry.