Teším sa :) ...Nemôžem sa dočkať :)
A já si myslela, že čtvrtá nebude, protože třetí má 24 dílů :D Ale jsem nadšená, že bude i čvrtá. Kdo ví, třeba bude i pátá :)
I když už jsem odrostla studentským létům, tak mně tento seriál ohromně baví a jsem velmi ráda za pokračování další řady. Momentálně jsem si ho dala znovu od první série :-)
Mňa to baví, som rada :)
to je dobře. obvykle to říct nemůžu, ale tenhle seriál je s dalšími řadami možná i lepší.
Ano, tak to jsem ráda, musím říct, že mě ta 3.sezóna baví čím dál tím víc :D tak uvidíme jak to dopadne s tou 4.
Tenhle seriál mě opravdu překvapil a stále překvapuje. Nedávala jsem mu moc velké naděje, co se týče mého tzv. "dlouhodobého zájmu", ale? Už po pár dílech mi to bylo jasné - zase jsem v tom! ZASE! Po TO,TVD, BtVS či Angelovi a mého velkého oblíbence SN jsem už nechtěla, opravdu nechtěla další "upíro-vlkodlačí nekonzistentní slátaninu". Musim ale uznat, že TW (resp. Derek Halle mě opravdu dostal) - jupí :D a díky za další sérii.
Musím říct, že mě první řada a prvních pár dílů nějak nezaujalo a myslela jsem že se na tento serial i přestanu dívat, ale čím víc je dílů tím víc mě tento seriál zajímá a baví...
Mě to baví, sem rad :)