Na Rudyho se těšim nejvíc. Škoda jen, že už tam nebude nikdo ze začátku seriálu, třeba Nathan :-)
Konečne.. :) ale škoda toho starého gangu, ale aspoň že tam ešte rudy zostal.
petruska.77 napsal(a):
Bez Nathana už stojí Misfits za prd! :)
Já zrovna dokoukala první řadu a Nathana nesnáším :D
Čtvrtá řada se mi moc líbila, možná je i škoda, že Misfits končí. Každopádně se pátou řadu těším. :)
Videl jsem tri serie a miloval jsme misfits, zhledl jsem par dilu ze 4. serie a vetsinou s kamennou tvari. Nathan je Nathan...bez nej to proste neni ono.
I miss Simon :(
první 2 řady byly super, třetí ještě taky ušla, ale dál už mě to nějak nebavilo.. uvidím, zkusím pátou, ale asi jen ze zvědavosti :)
aisym napsal(a):
první 2 řady byly super, třetí ještě taky ušla, ale dál už mě to nějak nebavilo.. uvidím, zkusím pátou, ale asi jen ze zvědavosti :)
Souhlasím. Nevím proč mají Britské televize tak rády přeobsazování. Vždyť je to cesta do pekel. Člověk kolikrát překousne blbou zápletku když se to děje oblíbeným postavám, ale když změní postavy a dají ještě blbou zápletku tak se pak není co divit že to dopadne jak to dopadne
Už se těším jako malá :)) A vůbec si nemyslím, že by čtvrtá série byla špatná. Byla jiná než ty předchozí, ale pořád šlo o počin nadstandardních kvalit, pořád to byla sranda a pořád jsou tam postavy, které si lze oblíbit (na každém je něco - dvojka Rudy-Finn, věčně ožralá Abby nebo Jess a její ksichty). Docela mě mrzí, že páté setkání s Misfits bude poslední :)
Souhlasím, že přeobsazování je cesta do pekel... Po třetí sérii jsem to chtěl též zabalit, ta byla opravdu nejhorší, podivný mišmaš a o to víc sem se bál čtvrté, kde už nebude v podstatě nikdo z předcházejících.
Čtverka ale naopak velice překvapila a nové duo Rudyho a "ušouna" to zase celé pozvedlo a tak nějak mi čtverka přišla nejblíže jedničce, takže na pátou sérku už se zase těším - uvidíme ;)
I nadále se dá očekávat sestupná tendence...