Určitě zasloužil.
Hlavním tahounem byl pro mě tedy Grinťák, kterého miluju úplně všude. Souhlasím s fruikem, že díl by měl mít kolem těch čtyřiceti minut, protože do dvaceti minut nacpat vztahy, práci, sourozence, pomstu sestry, příběh sluhy a ještě k tomu darování různých super věciček pro dobré lidi, to moc nejde. No, tak doufám, že se CBS vzpamatuje, protože je to rozhodně lepší pilot než měl Crazy Ones, We Are Men a určitě i Mom a The Miller, i když jsem je neviděl.
Chci další díl! :D Líbí se mi nápad a zpracování a také propojení s komiksovou částí :)
Tak tohle si seriál určitě zaslouží. U většiny později úspěšných seriálů mi pilot připadal dost trapný, ale tento je super. Mám chuť si hned pustit další díl.. Nejvíc si mě asi získal komorník s britským přízvukem (nj, mám slabost pro Mr. Carsona z Downton Abbey:-).
moc bych si ho přála !!!!!
Docela dobrá epizoda. Ostatně jako další Garciova tvorba (Earl, Raising Hope). Chtělo by to možná nějakou speciální sekci pro hodnocení (skoro)seriálů, které se dostaly na internet jen náhodou. Z hlavy vím o třech pilotech včetně tohoto. 70%
Grinta po Harry Potterovi můžete vidět i v nějakém kině:
Into the White
Tak ti amici jedni namysleni si to sysli jen pro sebe, protoze ani tady v Anglii to nejde prehrat... :)
vypadá to dost zajímavě.. :) a o moc líp, než většina letošních novinek :D
Jako není to úplně špatné, ale jsem přesvědčená, že bych u seriálu nevydržela. Buď by to bylo každý díl furt dokola totéž, nebo by se to vyvinulo způsobem, který by se mi určitě nelíbil.
Navíc tam hraje hlavní postavu někdo z HP filmů, takže to bych stejně dlouho nevydržela kvůli Labinovi ignorovat.