ja som s prvym dielom novej serie spokojna...nie ze velmi ale myslim ze slusny rozbeh...tesim sa na dalsiu cast :)
První díl se povedl a hlavně ukázal potenciál pro celou sezonu. Čísla sledovanosti jsou zasloužená.
Jak to na tvbythenumbers myslí s tím nejsledovanějším pořadem sezony? To mají na mysli jen nedělní večery, že?
No jo Breaking Bad mi skončilo tak už mi teď zbejvá jenom Walking Dead... Teda aspoň něž začnou zase Trůny. ;) Jinak 1 díl byl skvělej vypadá to, že v příštím díle vězeňský osazenstvo trochu prořídne díky nakaženýmu Hary Potterovi/mladýmu Johnu Lennonovi. ;)
koczi.ok napsal(a):
Jak to na tvbythenumbers myslí s tím nejsledovanějším pořadem sezony? To mají na mysli jen nedělní večery, že?
Ne, celkově všechny. Neberou celkovou sledovanost, ale rating :)
ragelly napsal(a):
Ne, celkově všechny. Neberou celkovou sledovanost, ale rating :)
No jo, TBBT teď mělo rating 5.1, fotbal 8.0... to je skoro neuvěřitelný, co Walking Dead dokázali.
Super začiatok sezóny :) ... Mali tam dosť dobrých scén, chodci v obchode, a ten chlapec na konci ochh..- som zvedavá kedy na to prídu :D Nemôžem sa dočkať :D
Klik napsal(a):
Super začiatok sezóny :) ... Mali tam dosť dobrých scén, chodci v obchode, a ten chlapec na konci ochh..- som zvedavá kedy na to prídu :D Nemôžem sa dočkať :D
V Talking Dead spomínali, že druhý diel bude drsný a tretí šialený, takže na to prídu asi skoro :D
btw. ako hosť tam bol Nathan Fillion
první díl byl fakt skvělý, kéž by si to udržela celá sezóna, jdu stříhat metr do další epizody :-D
Já už ani dospat nemohla, vstávala jsem tři hodiny přes seminářem, abych se hned mohla podívat a unf, jak já tenhle seriál žeru. První díl nezklamal, hlavně na začátku jsem si ale celkem říkala, jestli jsem nějaký díl neprošvihla... Ale některé scény, no radši nic, asi umřu do dalšího dílu. :D
nevermore napsal(a):
díky nakaženýmu Hary Potterovi/mladýmu Johnu Lennonovi. ;)
Když jsem se na to dívala, napadlo mě taky hned, že to jsou tihle dva. :D
Nechapem akoto, ze to je take pozerane. Asi to bude koli zombie. Akoze neni to zly serial, ale best to urcite neni. Predvídatelny dej, chyby, niektore postavy dementne atd.