Ještě, že to mám bez reklam, které stejně nemám ráda. :D
Ako teraz som tu mimo. Ako mám rád TBBT a moc ale v ratingoch zaostáva za TWD, čiže titul ratingovej jednotky je prehnaný nie ? Či sa mýlim ?
Ondrej Onďo Uhliarik napsal(a):
Ako teraz som tu mimo. Ako mám rád TBBT a moc ale v ratingoch zaostáva za TWD, čiže titul ratingovej jednotky je prehnaný nie ? Či sa mýlim ?
Bavíme se v rámci Velké pětky, seriály z kabelovek jsou úplně jinde :) Na kabelovkách nejsou reklamy, stanice žijí primárně z předplatného uživatelů. V podstatě se to může přirovnat k nám: Nova a Prima jsou komerční - žijí z reklamy. ČT je veřejnoprávní, žije z povinných poplatků, reklamy ji neživí.
Každopádně super připomínka, moc oceňuju, když sem píšete nejasnosti a dotazy, pomalu si tak formuju to, jak strukturovat ty obecné články ke sledovanosti a ratingům, aby tam opravdu bylo zahrnuto všechno.
ragelly napsal(a):
Bavíme se v rámci Velké pětky, seriály z kabelovek jsou úplně jinde :) Na kabelovkách nejsou reklamy, stanice žijí primárně z předplatného uživatelů.
Nutno podotknout, že i na kabelovce se může objevit seriál, během kterého poběží reklama. Občas to dělala USA Network a TNT, tuším, že u Closera naposledy.
Seraphine313 napsal(a):
Nutno podotknout, že i na kabelovce se může objevit seriál, během kterého poběží reklama. Občas to dělala USA Network, tuším, že u Closera naposledy.
Mal som namysli The Walking Dead a jeho ratingy ktoré boli počas S03 väčšie než mal TBBT preto som z toho popletený + TWD má 43 min. čiže sú do tej hodiny aj tam reklamy nie ?
Ondrej Onďo Uhliarik napsal(a):
Mal som namysli The Walking Dead a jeho ratingy ktoré boli počas S03 väčšie než mal TBBT preto som z toho popletený + TWD má 43 min. čiže sú do tej hodiny aj tam reklamy nie ?
Řekla bych, že tam jsou přestávky, vyplněné třeba upoutávkami na další program stanice nebo tak.
no tak jak u nás. reklamy i upoutávky. když si vezmete, že komedie mají cca 10 a hodinové 20 minut reklam, tak i když vezmeme, že půlka jde na ty upoutávky, tak pořád dobré, teda.