Loser je zpátky!
Jak já miluju ty první díly - kyblíčky na zvracení, padající lidi, ječící Jillian. Jen se mi ten díl zdál nějaký uspěchaný, nebyly v předchozích řadách ty díly delší?
Taky se mi moc nelíbí ta záchrana od trenérů, v Project Runway to nic moc nepřineslo a ta osoba, která to získala, to určitě nezískala za talent. Jo a Jill má zase tým underdogů, ach proč, a ještě si je sama vybrala
anjoa napsal(a):
Loser je zpátky!
Jak já miluju ty první díly - kyblíčky na zvracení, padající lidi, ječící Jillian. Jen se mi ten díl zdál nějaký uspěchaný, nebyly v předchozích řadách ty díly delší?
Taky se mi moc nelíbí ta záchrana od trenérů, v Project Runway to nic moc nepřineslo a ta osoba, která to získala, to určitě nezískala za talent. Jo a Jill má zase tým underdogů, ach proč, a ještě si je sama vybrala
Jo, bývaly 1,5 hodinovky, jsem to dneska skoro obrečela, jak jsem viděla, že je to jen 45minutovka :D Ale ten vousatej, nechápu, jak mohl shodit 38 liber, to přece není možný!
Finálová čísla: NCIS, Agents of S.H.I.E.L.D., The Biggest Loser, Dads, The Voice a Person of Interest se zaokrouhlily o desetinu nahoru. Supernatural a Chicago Fire spadly o desetinu dolů.