Ten týden od 21. to ho máš posunutý. 20. září je pondělí ;)
crazywitch napsal(a):
Ten týden od 21. to ho máš posunutý. 20. září je pondělí ;)
A? :-) Však 20.9. nic nezačíná...
Co ty máš napsanýho 21. já mám teda v kalendáři 20. a Glee teda minimálně podle FOXu začíná 21. atd. A nebo mám špatné zdroje :D
crazywitch napsal(a):
Co ty máš napsanýho 21. já mám teda v kalendáři 20. a Glee teda minimálně podle FOXu začíná 21. atd. A nebo mám špatné zdroje :D
Beru českej čas (respektivě středoevropskej CET). Že to začíná v 00:30 je pro mě už druhej den. Asi to tam pro jistotu připíšu pro hnidopichy.
Aha, tak to jo :)
Jen připomínka. One Tree Hill od páté série není středoškolské drama, už jen drama. :-)
Nemůžu se dočkat himym, tbbt a zoufalých manželek a vše v jeden týden, nádhera :)
páni už aby to bylo....už se nemůžu dočkat supernaturalu,smallvillu a sanctuary :-)
mám stížnost na pár popisů.
life unexpected - seriál začíná tím, že holka najde biologické rodiče, a už v 1. epizodě se nastěhuje k matce.
tbbt - tam mi taky nepřijde, že by se s ním střetávali nějak často.
parenthood - v jednom domě bydlí 5 lidí z rodiny, co má 15 členů. to, že bydlí v jednom domě, tam zas tak podstatné není.
jde o to, že popis je jak od někoho, kdo ty seriály nikdy neviděl, jen opsal, co bylo jinde. přitom kromě toho posledního máte dost informací napsat to správně přímo tady
Já se nejvíc těším na Dextera, Supernatural, Fringe a Criminal Minds.
Nevíte náhodou, kdy začne nový seriál The Event a remake seriálu Hawaii Five-O s Alexem O'Loughlinem?
Jako každý rok se už nemůžu dočkat Supernaturalu, i když tento rok se trochu bojim, jak bude 6. řada vypadat.
A taky se těšim na nové díly Cougar Townu a Glee.
ševča napsal(a):
mám stížnost na pár popisů.
life unexpected - seriál začíná tím, že holka najde biologické rodiče, a už v 1. epizodě se nastěhuje k matce.
tbbt - tam mi taky nepřijde, že by se s ním střetávali nějak často.
parenthood - v jednom domě bydlí 5 lidí z rodiny, co má 15 členů. to, že bydlí v jednom domě, tam zas tak podstatné není.
jde o to, že popis je jak od někoho, kdo ty seriály nikdy neviděl, jen opsal, co bylo jinde. přitom kromě toho posledního máte dost informací napsat to správně přímo tady
Je to tak něco jsem opravdu neviděl. 54 různých seriálů fakt nedávám. A ono je docela problém to vměstnat do jedné věty o 8 slovech. Navrhni lepší a klidně povyměňuju.
A V (2009) Druhú sériu nebude mať alebo ta až neskoršie?
Ghost napsal(a):
A V (2009) Druhú sériu nebude mať alebo ta až neskoršie?
V podle mě neběží v podzimní sezóně, jinak tuším, že druhá série je potvrzená.
ufonka napsal(a):
Nevíte náhodou, kdy začne nový seriál The Event a remake seriálu Hawaii Five-O s Alexem O'Loughlinem?
Event začíná 21.9. a Hawaii five-0 začíná 22. našeho času. U Hawaii si nejsem úplnně jistá
Véčko poběží (zdá se mi) opět od listopadu, stejně jako loni... :)
Furiant napsal(a):
Véčko poběží (zdá se mi) opět od listopadu, stejně jako loni... :)
Eee... Až leden 2011.
Fruiko napsal(a):
Eee... Až leden 2011.
To se ještě uvidí, protože různý zdroje uvádí leden a jiný zase listopad :) já bych nic neviděl zatím jako jistotu :)
hele koukám že tu úplně chybí HellCats pilot je na 9.9.
a prosím Vás kdy budou vysílat Lonestar ?
CzHero napsal(a):
hele koukám že tu úplně chybí HellCats pilot je na 9.9.
a prosím Vás kdy budou vysílat Lonestar ?
Lonestar začíná 21. září. ;)
Konečně opět bude co dělat.. Snad se nám Family Guy vyšvihne na větší úroveň, Charlie se nám vrátí k Chelse (TAHM) a Misfits bude mít stejnou úroveň jako u první série..
Tak jako každý rok se nejvíc těším na One Tree Hill, Chirurgy, Private Practice, Dextera a HIMYM..Letos přibylo ještě fenomenální Glee a z novinek uvidíme, co předvedou Hellcats :)
V zozname ti ešte chýba:
Merlin 3. sez. 11.9.2010
Docela by se mi líbil kalendář do Google Calendar, kde by byly premiéry nových seriálů, nových sezón, možná i vysílání seriálů v tv. Něco jako "Kdy co vypukne"
Napisu to strucne kdo chce mit jistotu a chce kalendar kde to je presne vypsany kdy co zacina (premiery serii nebo celich serialu sou zvyrazneny zlate ) tak at si kline na odkázek je to tam celkem dobre zpracovany jednoduchy a prehledny ;)