Ten Arrow ma strašne teší, že si získava divákov :)
A u Super Fan Night dúfam, že si ešte pohorší, aby ho zrušili, lebo by sa mi už nejaké body do tipovačky zišli, zatiaľ mám len 1 :D A SFN som išla na istotou zrušenia :D
Doufám, že Arrow ještě poroste. Pro mě jeden z nejlepších seriálů současnosti (ne-li nejlepší).
Za tento týden docela spokojenost, Survivor stále vládcem ve svém slotu, i když polepšení o pár desetinek by mu jen prospělo.
i nám přibyly oblíbenci na facebooku, příjde mi dokonce že to stoupá rychleji než loni a celkem se i divím kolik si nás našlo cizinců
Doufám že Arrow a The Tomorrow People si ještě získá několik dalších diváků, jelikož bych rád viděl i zmiňované Spin-offy k Arrowovi a The Tomorrow People má také velký potenciál udělat BOOOM!
Finální čísla: Survivor, Back in the Game, Law and Order: SVU a Modern Family o desetinu polepšily, zatímco Nashville a Ironside o desetinu klesly.
Lill napsal(a):
Ten Arrow ma strašne teší, že si získava divákov :)
A u Super Fan Night dúfam, že si ešte pohorší, aby ho zrušili, lebo by sa mi už nejaké body do tipovačky zišli, zatiaľ mám len 1 :D A SFN som išla na istotou zrušenia :D
Během tří týdnů se dostal z 3,2 na 2,1 - ještě tak další tři týdny a ten seriál bude minulostí, jen klid... :-)
Dost mě mrzí, jak pořád klesá Revolution. Doufám, že to nezruší dřív, než to budou moct nějak slušně ukončit. A The Tomorrow People by taky mohl přestat klesat.
Taky doufám,že si Arrow a Tomorrow people povedou dobře.Fakt se mi tyhle seriály líbí-a navíc oba Amellové jsou kocouři! :-)
tak to by mohli sfn zrušit.