Já to začnu. Jako první mě napadl Nathan Fillion, ale spíš věřím svému druhému tipu - David Boreanaz! :)
ragelly napsal(a):
Já to začnu. Jako první mě napadl Nathan Fillion, ale spíš věřím svému druhému tipu - David Boreanaz! :)
David Boreanaz má (prý) už podepsanou smlouvu na desátou sérii Bones, takže tomu moc nevěřím ;)
Mě jako první napadl Robert Carlyle
Jen abych nekalil vodu, tak mám taky jeden tip - Mark Harmon
nebo kdokoliv z The Walking Dead? Tam by mě taky odchod kohokoliv už nepřekvapil.
nebo kdokoliv z The Walking Dead? Tam by mě taky odchod kohokoliv už nepřekvapil.
Tak k tomu se pridavam i s Game of Thrones :)
Rimmer napsal(a):
U GoT se dá celkem "lehce" předpovídat, kdo by asi měl zemřít, takže to by asi nebyl takový "úža mega spoiler" :D
hraje teď v něčem Sean Bean?
Taky mě jako první napadl Nathan Fillion :)
Mne z toho vychádza Damian Lewis z Homelandu
"Zmíněný herec je totiž jednou z hvězd současné televize, účinkuje ve velmi úspěšném HODINOVÉM dramatickém seriálu" tim podle mě všechny vámi tipovaný padaj - dávaj ještě jinde hodinový dramata než na HBO? Tam by to musel bejt asi Buscemi v Boardwalk Empire, ale bez něj by to nedávalo smysl :/ Pak jsem si říkala, jestli to nemůže být něco z ABC, třeba Ripper Street...ono není moc seriálů, co maj 60 min:/
TheHalf napsal(a):
Mne z toho vychádza Damian Lewis z Homelandu
To mě nenapadlo, z Homelandu by to určitě někdo mohl být...
griff napsal(a):
To mě nenapadlo, z Homelandu by to určitě někdo mohl být...
Já se taky kloním k Homelandu Damien Lewis. Nevěřím že by zařízli Castla či Bones (to snad nikdo).
Bude to někdo, koho seriál nebude až tak postrádat.
Takže kdo je slavnej, hraje v seriálu co má hodinu a nebude moc chybět?
Vidim to neoptimisticky na Once Upon a Time. :(
Nejspíš to bude Robert Carlyle
Tak doufám, že to bude Tracy Spiridakos, Anna Paquin nebo Sarah Wayne Callies - dobře, možná nejsou nejslavnější a některé z nich teď v ničem nehrají... ale rád bych je zabil! :)
ragelly napsal(a):
David Bones miluje a už říkal, že by neodešel. ;-) počítá i s desátou sérií, pokud byla. Navíc pochybuji, že by to producenti udělali. ... zrovna v Bones.
Homeland jsem začala sledovat před chvílí, tak nevím, kam se seriál posunul, ale v tuto chvíli mi přijde dost divné, kdyby měli zabít jeho.
Já myslím, že to bude Mandy Patinkin z Homelandu. On má ve zvyku odcházet ze zajetých seriálů :)
Tipuju to na Brodyho z Homelandu;)
griff napsal(a):
"Zmíněný herec je totiž jednou z hvězd současné televize, účinkuje ve velmi úspěšném HODINOVÉM dramatickém seriálu" tim podle mě všechny vámi tipovaný padaj - dávaj ještě jinde hodinový dramata než na HBO? Tam by to musel bejt asi Buscemi v Boardwalk Empire, ale bez něj by to nedávalo smysl :/ Pak jsem si říkala, jestli to nemůže být něco z ABC, třeba Ripper Street...ono není moc seriálů, co maj 60 min:/
Hodinovkou je tu míněno vše, co není 22 minutovka. Všechny seriály v USA běží hodinu - jsou proloženy reklamami. Takže když se mluví o hodinovém, jsou to jak čisté hodinovky na kabelovkách, tak i 45 minutovky na Velké pětce / kabelovkách :)
toebiash napsal(a):
Tak doufám, že to bude Tracy Spiridakos, Anna Paquin nebo Sarah Wayne Callies - dobře, možná nejsou nejslavnější a některé z nich teď v ničem nehrají... ale rád bych je zabil! :)
Psali tam actor, ne actress, takže asi moc ne :D
Já těch hodinovek teďka moc nesleduju, tak tipuju Charlese Estena z Nashvillu.
Tak já zkusím do pranice jméno Ian Somerhalder.
Hm, co takhle někdo z POI, úspěšné hodinové drama, kterému se počet hlavních postav ve ve třetí sérii rozrostl.
nebo doktor McDreamy :D
Mám takový dobrý pocit, že to není nic z toho, co sleduju :D
Mohl by to být někdo z upířích deníků. Ale tam snad jsou všichni nesmrtelní :/
Mě napadlo SoA...někde jsem viděla, že Charlie Hunnam má hrát v něčem dalším :-)
Ale zase není moc slavnej :-(
Rimmer napsal(a):
Tak to by přece nebylo ani zdaleka nic novýho kdyby tam zabili hlavní postavu + GoT jsou podle knížek takže tam zase moc prostoru pro změnu asi nebude. ;)
hraje teď v něčem Sean Bean?
tak tam by byl spoiler spíš, že přežije, než že umře ;)
Patinkin jak vyšitej...
vetaiveta napsal(a):
Mě napadlo SoA...někde jsem viděla, že Charlie Hunnam má hrát v něčem dalším :-)
Ale zase není moc slavnej :-(
Měl hrát v 50 odstínech šedi samotného Greye, ale pak z toho vycouval. Navíc SOA pomalu ale jistě spěje do finále.
Určitě Mandy Patinkin. I v Homelandu povídali, že zabijou velmi důležitou osobu.
Taky mě první napad Castle, ale když se podle postavy jmenuje seriál, tak by ho nemohli nechat zabít :D
Určitě to bude seriál, na který nesleduji.
Fruiko napsal(a):
Patinkin jak vyšitej...
Taky si myslím, že to bude Patinkin...
Mě zase napadl Simon Baker. Nevím, jak to momentálně vypadá s Mentalistou ale tou smrtí třeba zamýšlí střetnutí Patricka s Red Johnem, definitivní konec jak postavy tak seriálu :(
Podle indicií bych to tipla na Damiana Lewise z Homelandu.
Lewise nezabijí. To byla jen zástěrka právě pro toho Patinkina, určitě on.
Napadá mě Alexander Skarsgard nebo Stephen Moyer z True Blood.
veronika.jezek napsal(a):
Napadá mě Alexander Skarsgard nebo Stephen Moyer z True Blood.
To asi nie, vzhľadom na to, že True Blood po ďalšej sérii končí.... aj keď Alexander na konci poslednej... nie, žiadne spoilery :-)
Herec je hvězdou a účinkuje ve velmi úspěšném dramatickém seriálu. Pod tímto pojmeme si představím někoho z TVD a napadá mě že to bude buď Paul Wesley nebo Ian Somerhalder. Nebo by to mohl být jeden z bratrů ze Supernatural.
V úvahu přichází ještě nějaký herec z těchto seriálů odkaz všechny jsou dramaty, stále se vysílají, nejsou to žádné novinky a všechny sleduje hodně lidí.
Michell napsal(a):
Herec je hvězdou a účinkuje ve velmi úspěšném dramatickém seriálu. Pod tímto pojmeme si představím někoho z TVD a napadá mě že to bude buď Paul Wesley nebo Ian Somerhalder. Nebo by to mohl být jeden z bratrů ze Supernatural.
Pochybuju, že tohle je poslední řada Supernatural. Krom toho, Jensen i Jared řekli, že půjdou i do desáté řady, pokud o to televize bude pořád stát. Jestli jednoho z nich zabijou, tak v úplně posledním díle.
Michell napsal(a):
a já bych si pod pojmeme "velmi úspěšném dramatickém seriálu" teda nepředstavoval nic z The CW.
Můj tip je Nick Stokes/George Eads, CSI Las Vegas.
Jestli to bude Rampelník tak rozkoušu monitor xD
Atenecka napsal(a):
Můj tip je Nick Stokes/George Eads, CSI Las Vegas.
Jestli to bude Rampelník tak rozkoušu monitor xD
Nestraš, Nicky ne! :D Můj tip? Mentalista a Simon Baker. Po střetnutí s Rudým Johnem už seriál nebude mít žádný jistý cíl, tedy bude v podstatě o ničem. :)
No One napsal(a):
Nestraš, Nicky ne! :D Můj tip? Mentalista a Simon Baker. Po střetnutí s Rudým Johnem už seriál nebude mít žádný jistý cíl, tedy bude v podstatě o ničem. :)
Producenti plánují to, jak se bude The Mentalist vyvíjet po Red Johnově smrti, takže asi Janea dřív či později nezabijí...The Mentalist bez mentalisty by byl divnej, co myslíte? :)
Mě napadá Ned Stark- Sean Bean z Game of thrones :D První herec co mi přišel jako chodící spoiler :D
Majef napsal(a):
Mě napadá Ned Stark- Sean Bean z Game of thrones :D První herec co mi přišel jako chodící spoiler :D
To máš sice pravdu ale si 2 roky pozadu. ;)
Kathe napsal(a):
Producenti plánují to, jak se bude The Mentalist vyvíjet po Red Johnově smrti, takže asi Janea dřív či později nezabijí...The Mentalist bez mentalisty by byl divnej, co myslíte? :)
S tím Mentalistou bych byl poměrně opatrný. Jeho letošní ratingy nejsou nic moc, je dost možné, že se s ním rozloučíme ;)
Já se bojím že to bude Brody :(
Uh, tak jo... Beztak to bude někdo, koho ani neznám ze seriálu, co nesleduji... Ale můj názor?
Mohl by to být Simon Baker, jelikož po odhalení a chycení RJ již seriál nebude mít pointu, jak bylo trefně zmíněno výše. Jenomže, proti tomu stojí že Owain Yeoman a Amanda Righetti budou po šesté sérii ze seriálu odcházet. Nechápu, proč by tuto informaci vůbec uveřejňovali, a ještě k tomu takto, kdyby tato sezóna měla být tou poslední.
Nathan Fillion byl upřímě tím prvním, který napadl i mě (hned po komkoli z GoT, ale to by díky knížkám překvapení pravděpodobně nebylo). Jenomže proti tomu mluví fakt, že na smrt postavy nebudeme čekat dlouho. A co by byla půlka sezóny Castla bez Castla?
Nad názorem, že by to snad mohl být Ian Somerhalder jsem první nechápavě pozvedla obočí. Ačkoli, po zamyšlení mi to až jako taková blbost nepřipadá. Nicméně, deníčkům by tím nejspíše podepsali rozsudek smrti.
Ze Supernatural dua to asi nebude ani jeden. Oba opakovaně tvrdí, že by šli i do desáté série. Napadl mě spíše Misha, ale nejsem si jistá, nakolik on je známý herec.
Vážně, nic mě nenapadá. Vsadím boty, že to bude někdo ze seriálu, který vůbec nesleduju. :D
Podľa mňa to bude Rumple a pevne dúfam, že to nebude Castle alebo Daryl.
Taky by se mohlo jednat o někoho z Good Wife...
Fruiko napsal(a):
Patinkin jak vyšitej...
Pokud to bude Patinkin ( a já tomu dost věřím :) ), tak by ten, kdo to jméno napsal první - tedy já - mohl dostat nějakou trofej nebo kredity, ne? :-)
Podle mě to bude buď Rumple, i když tam by to podle vývoje seriálu teď nebylo tak překvapující...
Nebo Ian z Upířích deníků...
Locke napsal(a):
Pokud to bude Patinkin ( a já tomu dost věřím :) ), tak by ten, kdo to jméno napsal první - tedy já - mohl dostat nějakou trofej nebo kredity, ne? :-)
Kdyz to vemem do extrému, tak ja to psal uz pred měsícem u toho Homelandu. :-D
Mandy Patinkin, možná Homeland nesleduju, ale známe ho že? Nějak se mi nelíbí že do toho sedí i Robert Carlyle [/spoiler]myslím že jsem četla něco o tom, že jedna z postav které nejsou až tak vedlejší v OUAT se jaksi nedožije budoucí řady, a i když to teď vypadá na Davida, ale ten podle mě neumře, takže kdo do rovnice zapadá?[spoiler] a toho se bojím.
Fruiko napsal(a):
Kdyz to vemem do extrému, tak ja to psal uz pred měsícem u toho Homelandu. :-D
No já už od začátku druhé řady čekám, ve kterém díle Saul umře, protože Patinkin v tom seriálů prostě do konce nevydrží :-)
Keď to bude Ian z TVD, alebo Rumpelník tak ma chytí infarkt! Ja by som tipovala niekoho z Game of thrones alebo The walking dead :) ..Tam sa umiera každú chvíľu, takže by to až také prekvapenie nebolo :)
Podle mě to nebude žádný letní seriál. Vždyť pilotové fáze jsou na jaře a to už to musí být dávno stanici prodané, přes to vlak nejede. Takže toho člověka musí zabít už teď na podzim. Tím pádem pro mě padá GoT i TB.
A nebo je to jen Halloweenský žertík :-) . Každopádně doufám, že se to Castla nijak nebude týkat. To by mi snad nemohli udělat... .
Spoiler pro ty, co neviděli díl 6x05: Po této epizodě je vcelku jasné, že Castle to není :)
Přidavam GA hlavni hrdinove zde padaj jak hrušky a mam hned dva typy James Pickens Jr. nebo Kevin McKidd (vzhledem k tomu že Sandra Oh už v další serii nebude)
díky této hádance mám při sledování svých seriálů vždycky strach, že když se tam něco děje hlavní postavě, že to bude ta, kdo fakt zemře :D
efvendy napsal(a):
Hm, tak to vypadá, že jsem se nakonec trefila. Je to tak?
Pokud stale plati, ze to mel byt herec,tak netrefila :)
Jinak nevim jestli tam pocitaji i ty serialy ktere jiz konci,ale pokud ano tak jiz vitez je (asi) jasny.
Mimochodem k tem TVD, pokud neplanuji dalsi sezonu tak by zabiti bylo mozne. Pokud chteji dalsi sezonu, tak Damona (aka ten co jim vydelava penize) urcite nezabiji.
Illyria napsal(a):
Pokud stale plati, ze to mel byt herec,tak netrefila :)
Jinak nevim jestli tam pocitaji i ty serialy ktere jiz konci,ale pokud ano tak jiz vitez je (asi) jasny.
Mimochodem k tem TVD, pokud neplanuji dalsi sezonu tak by zabiti bylo mozne. Pokud chteji dalsi sezonu, tak Damona (aka ten co jim vydelava penize) urcite nezabiji.
Já slovo herec brala jako označení profese a pak to může být herec i herečka :). Proto si myslím, že jsem se trefila. :) Ale třeba těch plánovaných úmrtí bude víc a dojde i na Damona (teď si z toho trochu utahuju.). Tak ještě uvidíme. ;-)
Ono jich prave bylo vice v ten samy vecer, tedy dve. Spolu s tvym tipem jeste jedna muzska postava...
efvendy napsal(a):
Já slovo herec brala jako označení profese a pak to může být herec i herečka :). Proto si myslím, že jsem se trefila. :) Ale třeba těch plánovaných úmrtí bude víc a dojde i na Damona (teď si z toho trochu utahuju.). Tak ještě uvidíme. ;-)
v článku je písané, že ide o slávneho a známeho herca...toho herca z PoI som videl prvýkrát v živote práve v PoI a myslím, že nejaké veľké role ani nemal, neviem...to by potom mohli mať na mysli aj postavu zo SoA, ale tiež to nie je nejak extra známy herec...
Mne napada akorat Michael Williams a jeho Chalky White z Boardwalk Empire. Na case, aby tento herec dostal svuj serial :)
Pokud to má být herec v mužském rodě, tak to PoI rozhodně není (teda aspoň zatím ;-)). Předpokládám, až to bude úplně jasné, tak to ragelly rozsekne.
takže po istej epizóde z minulého týždňa je na 110% jasné, o koho ide...je to slávny herec(nielen seriálový), hral hlavnú postavu dlhé roky v seriáli a v aktuálnej epizóde dostal "útrum"...RIP, old man...
původní článek to zatím sice nemá potvrzeno, ale už včera vyšel web-dl finále homelandu, kde brodyho pověsili, je tedy dost možné, že tím hercem je damien lewis.
Jsem blbej, to jsem si označovat neměl :-)
Locke napsal(a):
Jsem blbej, to jsem si označovat neměl :-)
To jsme dva :D
Tak jsem to dokoukala a je to tak.
Takže výsledky:
Dnes bylo zveřejněno, že opravdu šlo o Rona Perlmana ze seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu). Herec dostal hlavní roli v projektu Hand of God, který koupila stanice Amazon.
ragelly napsal(a):
Takže výsledky:
Dnes bylo zveřejněno, že opravdu šlo o Rona Perlmana ze seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu). Herec dostal hlavní roli v projektu Hand of God, který koupila stanice Amazon.
yep, told ya :P Damian Lewis ain't no bigger star than Ron "Hellboy" Perlman :))
inekafe napsal(a):
yep, told ya :P Damian Lewis ain't no bigger star than Ron "Hellboy" Perlman :))
Hele, o tom už jsme diskutovali :D
ragelly napsal(a):
Hele, o tom už jsme diskutovali :D
sorry, nemohol som si to odpustiť :D keď už konečne vieme odpoveď, a zbadal som to tu, tak som sa taaak veeeľmi potešil :)) teda z toho, že som mal pravdu, nie z toho, že daný herec skončil svoje účinkovanie v danom seriáli...
//btw. "spoilers" are overrated in these times...just sayin' :P
inekafe napsal(a):
btw. "spoilers" are overrated in these times...just sayin' :P
jo na to nespoléhám od té doby, co jsem dostala vynadáno za fotku v jednom fotočlánku, u které byl popisek toho, co se stalo před cca sedmi měsíci a pro mnohé to byl spoiler jak sviň :D tak od té doby opatrně :D
ragelly napsal(a):
jo na to nespoléhám od té doby, co jsem dostala vynadáno za fotku v jednom fotočlánku, u které byl popisek toho, co se stalo před cca sedmi měsíci a pro mnohé to byl spoiler jak sviň :D tak od té doby opatrně :D
jasné, chápem, že niektorí na tom "lpia", ale proste v dnešnej dobe, keď aj tak veľa vecí sa človek dozvie už z proma na ďalší diel a cliffhangery sú tak očividné(napr. koniec 1. série The Following - postava Joea Carolla), že je človeku až na smiech, tak si myslím, že toto je úplná somarina...keď človek nechce spoilery, tak nech tu nečíta články :D v nadpisoch by nemali byť spoliery, to beriem, ale v článku a v diskusii, kde sa má o danej veci baviť, je to snáď privilégium :D kde inde sa potom o tom máme baviť? :) a keď mám pravdu povedať, ja aj keď si o nejakom spoileri prečítam dopredu a potom dajme tomu za mesiac "dobieham" zmeškané epizódy, tak úplne na to zabudnem, a keď nastane daná spoilerová situácia, tak len pozastavím video, zamračím sa, krivo sa pozriem na obrazovku a len si pomyslím: "wtf? nečítal som o tom minulý mesiac článok? whatever..." :D
Já daný seriál zrovna začal sledovat, ale mým tempem 1 díl denně se k oné smrti podle mých výpočtů dostanu až za 51 dní, takže do té doby to možná opravdu zapomenu :)
amelia.cz napsal(a):
Mandy Patinkin, možná Homeland nesleduju, ale známe ho že? Nějak se mi nelíbí že do toho sedí i Robert Carlyle [/spoiler]myslím že jsem četla něco o tom, že jedna z postav které nejsou až tak vedlejší v OUAT se jaksi nedožije budoucí řady, a i když to teď vypadá na Davida, ale ten podle mě neumře, takže kdo do rovnice zapadá?[spoiler] a toho se bojím.
No ved to,Rumple ani Regina to nebude, spomýnali to režiséri
Kathe napsal(a):
Dobře, po shlédnutí dalších epizod Mentalisty se od Patricka odkláním. Řekla bych, že se to nebude týkat ničeho, co pravidelně sleduju :)
No One napsal(a):
Dobře, po shlédnutí dalších epizod Mentalisty se od Patricka odkláním. Řekla bych, že se to nebude týkat ničeho, co pravidelně sleduju :)
To máš šťastie, určite sa to týka Once Upon A Time, producenti to potvrdili.
wtf? to sa stále bavíte na margo tejto hádanky? lebo ak hej(nechce sa mi spätne čítať celý topic), tak už tu ragelly v spoileri napísala, o koho sa jedná...a čo sa týka tejto konkrétnej hádanky, tak to nie je nikto z Once Upon a Time...čo však neznamená, že tam nemôže niekto zomrieť na konci série alebo tak, ale v každom prípade táto hádanka je už uzavretá...just sayin'