Čísla nových komedií NBC mě těší, snad vydrží, i kvalitou. Jinak Teorie má rating pod 5.0? Co to? :)
jukab napsal(a):
Čísla nových komedií NBC mě těší, snad vydrží, i kvalitou. Jinak Teorie má rating pod 5.0? Co to? :)
U Big Bangu dochází často k finálnímu zaokrouhlení nahoru :) Ale jinak to není nic divného, i nad 4.0 je to bezkonkurenční výsledek :) Btw. seriál začínal na 8,3 milionech diváků (průměr první řady) a nebyl ani v padesátce nejsledovanějších seriálů, takže současných 18 milionů je docela fajn :D
Hurá, konečně vyšší čísla! :) I když si myslim, že po třetim díle ty čísla spadnou rapidně dolu...
Úprimne sa teším z TVD :) ... aspoň niejaká dobrá správa.
Finálová čísla: TBBT se oproti předběžným výsledkům zlepšil o tři desetiny, Grey's Anatomy o jednu. Naopak The Crazy Ones a Elementary o desetinu klesly.
ragelly napsal(a):
U Big Bangu dochází často k finálnímu zaokrouhlení nahoru :) Ale jinak to není nic divného, i nad 4.0 je to bezkonkurenční výsledek :) Btw. seriál začínal na 8,3 milionech diváků (průměr první řady) a nebyl ani v padesátce nejsledovanějších seriálů, takže současných 18 milionů je docela fajn :D
Jojo, já to myslel jako ftip, ale nakonec ani nebyl třeba, když to dost stouplo :)
Vidím, že ani Chirurgové už netáhnou jak kdysi.