těším se na hodně seriálu, o většině jsem už něco předtím četla. ovšem třeba outsourced překvapil. popis nezněl nijak extra, ale promo mě úplně chytlo
Nejvíc se těším na Hawaii Five-O, hraje tam několik mých oblíbených herců a taky to vypadá, že to bude hodně akční.
Nebyla by ještě ukázka z Outlaw? Díky.
ufonka napsal(a):
Nejvíc se těším na Hawaii Five-O, hraje tam několik mých oblíbených herců a taky to vypadá, že to bude hodně akční.
JJ Outlaw i Hawaii 5-0 rozhodně vypadá taky dobře ukázky by se hodila, prosím přidejte promo na Hellcats, vypadají hodně drsně :-D Ještě doporučuju seriál Cape (2010), taky něco spíše akčního, hlavně jsem zvědavý na No Ordinary Family (s Julii Benz - Dextrova mrtvá manželka). Co zaujalo Vás ?
CzHero napsal(a):
JJ Outlaw i Hawaii 5-0 rozhodně vypadá taky dobře ukázky by se hodila, prosím přidejte promo na Hellcats, vypadají hodně drsně :-D Ještě doporučuju seriál Cape (2010), taky něco spíše akčního, hlavně jsem zvědavý na No Ordinary Family (s Julii Benz - Dextrova mrtvá manželka). Co zaujalo Vás ?
No ordinary family 1x01 je uz venku preair :)
KOZA napsal(a):
nebyl by Trailer na Lost Girl? :)
Něco hodně teaserovýho je na ofciálních stránkách: http://lostgirlseries.com/
xxENDxx napsal(a):
No ordinary family 1x01 je uz venku preair :)
Ještě aby ne, když to prvním 50k lidem pustili zadarmo na internetu předčasně. :-)
ufonka napsal(a):
Přihodil jsem ji do článku. Nevím jak jsem na to mohl zapomenout...
Já se těším na Event. Ten trailer mě hodně chytnul. Jen se teda bojím, aby z toho nevylezla nějaká zhovadilost. A pak se těším na Hawaii Five-0. Doufám, že tam ten James Marsters bude dýl, jak na jednu epizodu
Jednoznačne No ordinary family :)
Zaujaly mě seriály: The Event, Hawaii Five-O a Mike & Molly :) Snad z toho vyleze něco dobrýho :)
Já jsem natěšený na The Event... vypadá to na návykovou věc. Podívám se i na nový Law & Order, pač na Law & Order: Special Victims Unit se rád podívám, když na to narazím v TV. Undercovers dám šanci jen kvůli Abramsovi, ale nečekám nic, pač mě nijak nebavil Alias. Po zrušení Heroes je No ordinary family očekáván + po zklamání u Haven... a Outsourced by mohla být slušná porce zábavy. Ještě jsem se těšil na scifárnu Terra Nova, ale na imdb píšou až na rok 2012?? Já že to má být teď :'( , asi se do té doby budu muset spokojit s Dr. Who a Torchwood. :)