Diskuze k článku Bones: Končí letos David Boreanaz?
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 10. 2013 / 19:44:15 (před 11 roky)
off

Nooo, já teda doufám, že David nechce odejít a pokud teda jo, tak by Bones měli skončit, protože jak jsi psala, co bude Kůstka bez Bootha? A kam by tak Booth asi šel? Nebo ho snad plánujou zabít? To by je fanoušci taky upálili za živa.. Pokud odejde David, mělo by se skončit.

Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 10. 2013 / 19:48:07 (před 11 roky)
off

To jsou ale dost neověřené informace. David cosi řekl minulý rok, ano, to vtipkoval, mělo to co dělat s jednou epizodou seriálu. Tenhle letošní článek je celý vymyšlený, na Twitter psal, že neodchází, pokud další série bude, on tam bude taky.
https://twitter.com/David_Boreanaz/status/387641366928318465

Editováno: 2x | Naposledy: 20. 10. 2013 / 19:48:57
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 10. 2013 / 19:48:27 (před 11 roky)
off

Tak bez Bootha by to nebylo ono. Ať to klidně ukončí, ale s důstojností ;-)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Addie
20. 10. 2013 / 19:50:49 (před 11 roky)
off

Krom toho, opravdu pochybuji, že by Hart Hanson (a Emily taky, když už jsme u toho) pokračoval bez Davida.

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 10. 2013 / 20:05:43 (před 11 roky)
off

neviem čo je na tom pravdy ale mne sa to nezdá. David Bones miluje a myslím si že neplánuje odísť.. a myslím si aj, že ked príde čas ukončiť Bones tak sa to povie dopredu, že diváci budú vedieť: aha, toto je posledná séria a tvorcovia na čele s Hartom to tak aj ukončia aby boli všetci spokojní a aby Bones odišli so cťou..toť môj názor :)

Boučis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
20. 10. 2013 / 20:15:07 (před 11 roky)
off

Jen ať to krásně zakulatí na tu desátou řadu a poté bych to viděl na konec.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck."
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 10. 2013 / 20:42:59 (před 11 roky)
off

nemá to spojitost s https://www.serialzone.cz/clanek/2470-hadanka-ktery-serial-zabije-svou-hvezdu/

Go GOATS
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 10. 2013 / 20:44:53 (před 11 roky)
off

bez Davida...? a na kom bych asi měla nechávat oči? :P

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 10. 2013 / 20:56:40 (před 11 roky)
off
Salem napsal(a):

nemá to spojitost s https://www.serialzone.cz/clanek/2470-hadanka-ktery-serial-zabije-svou-hvezdu/

Právě tahle diskuze mě dohnala k tomu, abych ten článek konečně sepsala :) Ležel v šuplíku.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
20. 10. 2013 / 21:00:28 (před 11 roky)
off

Doufám, že tento seriál nebude ten případ, kdy zabijí svou hlavní hvězdu. Byl by to dost krok vedle. Buď seriál ukončit řádně, udělat nějakou epesní závěrečnou epizodu nebo ho neukončovat. Ale taky by se mi líbilo zaobalit do na deset epek a pak konec. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Addie
20. 10. 2013 / 21:05:38 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Právě tahle diskuze mě dohnala k tomu, abych ten článek konečně sepsala :) Ležel v šuplíku.

Ale on vážně neodchází, krom toho, co i říkal v těch posledních rozhovorech, on má ten seriál hodně rád. :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 10. 2013 / 21:14:46 (před 11 roky)
off
Addie_93 napsal(a):

Ale on vážně neodchází, krom toho, co i říkal v těch posledních rozhovorech, on má ten seriál hodně rád. :)

Dobře :) Já neříkám, že odchází, jen že jsem věděla, že jsem ten článek měla schovaný, tak jsem ho vypustila :) Je to interpreatace, ne můj názor, podle mě je to jedno, protože nová řada nebude, ale to jen tipuju :)

aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 10. 2013 / 21:24:19 (před 11 roky)
off

Ani by mi nevadilo, kdyby seriál skončil už po téhle sérii. Největší strach mám totiž z dobrých seriálů, které neodhadnout své síly a pokračují zbytečně dlouho, děj je natahovaný, nápady se vytrácejí... To se u Bones zatím nestalo (řekla bych), ale je lepší odejít v dobrém, než všechny fanoušky otrávit. Na druhou stranu bych si představovala důstojný konec, tedy ne to, že by Bootha třeba zabili - to by byla zbytečně výrazná tečka a já si myslím, že člověk by měl mít možnost i po skončení seriálu představovat si, jak jeho hrdinové pokračují ve svých příbězích :) A přece by ten jejich vztah po tolika letech chození kolem horké kaše a sbližování takhle hloupě nezapíchli :D

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
20. 10. 2013 / 21:45:00 (před 11 roky)
off
aislinn napsal(a):

Ani by mi nevadilo, kdyby seriál skončil už po téhle sérii. Největší strach mám totiž z dobrých seriálů, které neodhadnout své síly a pokračují zbytečně dlouho, děj je natahovaný, nápady se vytrácejí... To se u Bones zatím nestalo (řekla bych), ale je lepší odejít v dobrém, než všechny fanoušky otrávit. Na druhou stranu bych si představovala důstojný konec, tedy ne to, že by Bootha třeba zabili - to by byla zbytečně výrazná tečka a já si myslím, že člověk by měl mít možnost i po skončení seriálu představovat si, jak jeho hrdinové pokračují ve svých příbězích :) A přece by ten jejich vztah po tolika letech chození kolem horké kaše a sbližování takhle hloupě nezapíchli :D

Mluvíš mi přímo z duše.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Sovička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 10. 2013 / 22:38:06 (před 11 roky)
off

Tenhle seriál už mě od konce šesté série vůbec nebaví, dívám se na to jenom proto, že kdysi to byl jeden z mých nejoblíbenějších seriálů no a teď už jenom pořád přeskakuju nudné scény, takže z každé epizody vidím tak pět minut. :D Za ukončení seriálu po této sérii bych byla vážně vděčná a vlastně je mi jedno jak to skončí, hlavně že už bude konec.

KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 10. 2013 / 11:26:00 (před 11 roky)
off

Já si myslím, že podle toho co měl napsané na twitter, tak ho uvidíme ještě v 10 sérii... Bez něho by Bones ani nebylo možné... všichni v týmu by byli v pr...a Kůstka bez Bootha to by ani nemohl už být tak dobrý seriál :-)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 10. 2013 / 11:48:50 (před 11 roky)
off

Ať je to jak chce, asi bych se nezlobila, kdyby se seriál pomalu uzavíral, přece jen ta svatba tomu nasvědčuje.. A jestli to bude letos nebo se dostane na dekádu, stejně se budu dívat!

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 10. 2013 / 17:24:15 (před 11 roky)
off

Lidi jen tak mimochodem. V knižní sérii kůstka byla vdaná, měla dceru, stejně jako teď v seriálu. Potom se rozvedla a začala pracovat střídavě v Montreálu a v Severní karolíně. v Montrealu se dala dohromady s Poručík-Detektivem Adrew Ryanem a v knize autorka píše že Bones popisují děj jakoby před knižní sérii, takže je možné že se Ryan objeví za což bych byla vděčná v knížkách není Tempe tak hrozně upjatá.

Gabka
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 10. 2013 / 17:33:01 (před 11 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Lidi jen tak mimochodem. V knižní sérii kůstka byla vdaná, měla dceru, stejně jako teď v seriálu. Potom se rozvedla a začala pracovat střídavě v Montreálu a v Severní karolíně. v Montrealu se dala dohromady s Poručík-Detektivem Adrew Ryanem a v knize autorka píše že Bones popisují děj jakoby před knižní sérii, takže je možné že se Ryan objeví za což bych byla vděčná v knížkách není Tempe tak hrozně upjatá.

A taky je to tak trošku alkoholička. Bez týmu našich oblíbených vědátorů.... Ten seriál by byl vlastně o někom naprosto odlišném
Takže ne, bez Davida by to prostě nešlo

Addie
22. 10. 2013 / 20:42:28 (před 11 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

A taky je to tak trošku alkoholička. Bez týmu našich oblíbených vědátorů.... Ten seriál by byl vlastně o někom naprosto odlišném
Takže ne, bez Davida by to prostě nešlo

A ten seriál je založen na KR knihách a jí, co se týká práce, ne děje.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 11. 2013 / 14:13:35 (před 11 roky)
off
Addie_93 napsal(a):

To jsou ale dost neověřené informace. David cosi řekl minulý rok, ano, to vtipkoval, mělo to co dělat s jednou epizodou seriálu. Tenhle letošní článek je celý vymyšlený, na Twitter psal, že neodchází, pokud další série bude, on tam bude taky.
https://twitter.com/David_Boreanaz/status/387641366928318465

no mně se to hned nezdálo.