Takhle to zní fakt blbě :D
Vegen napsal(a):
Takhle to zní fakt blbě :D
Já vím, jsem se docela nasmála, jak jsem to psala :D Ale je pravda, že mně přišel podprůměrný i ten seriál.
ragelly napsal(a):
Já vím, jsem se docela nasmála, jak jsem to psala :D Ale je pravda, že mně přišel podprůměrný i ten seriál.
Tak byl to slabý seriál, ale při pohledu na tvářičku hlavní postavy se to dalo částečně odpustit při malém počtu epizod :D
bol to dobrý seriál, škoda že poslednú časť s dabingom neodvysielali
Skončilo to jak jsem si přála! :):3
Celkom fajn to bolo :)...Akurát ma skoro porazilo keď umieral a oni to zrušili :P
Když jsem viděla poslední díl, byla jsem opravdu nas..ná. Nechtěla jsem aby Brian zemřel, chtěla jsem aby byl s Chloe. A kvůli tomu jak to skončilo, jsem si myslela, že ho opravdu milovala a tím by to byl naprosto epický konec, kdyby svojí lásku polibkem zabila. A oni to takhle divně visvětlí?! Najednou se dozvíme, že on je taky něco víc než jen člověk a ona ho opravdu nemiluje?! Myslím, že to ani nemuseli zveřejňovat, protože podle mě to naprosto zvorali!!!
Mně se seriál líbil. Měl potenciál, který televize promarnila. Řekněme si popravdě, že mnoho lidí nejspíš od seriálu Teen wolf nečekalo moc a kterým směrem se to nakonec ubralo? TW překvapil. TNLOCK měl dle mého potenciál a měl velkou pravděpodobnost překvapit. Je to škoda. Vynahradím si to knihou. :)
Nápad seriálu dobrý, ale z tohohle se mi točí hlava.. :D Škoda, že to podělali.. :D
Tak či tak jsem ráda, že známe aspoň konec, toho se kolikrát vůbec nedočkáme. A za Aleka jsem rozhodně ráda.
Na to že tam furt vzdychala po Brianovi... On to s tím Alekem asi měl být postupný proces třeba na 3 série a kvůli závěrečnému filmu to museli zkrátit, ale seriálu to moc neodpovídá.