Diskuze k článku SARS po prvním měsíci - ÚTERÝ
Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 10. 2013 / 12:46:33 (před 11 roky)
off

Seriál Dads mě nijak nezaujal. Ale seriál Trophy Wife není špatný, ten by nemuseli rušit.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 10. 2013 / 13:27:24 (před 11 roky)
off

Mam hroznou radost ze SPN, nečekala jsem v 9. sezoně takovej úspěch a že dokonce předčí Originals :)

Jinak jsem zvědavá, co za komedii letos uspěje, zatím to moc nevypadá.

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
gnew
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 10. 2013 / 14:54:27 (před 11 roky)
off

Myslím, že nemá cenu se u B99 (a i následujících) svým způsobem vymlouvat na Dads vzhledem k tomu, že právě B99 mívají vyšší rating i počet diváků, i když teď už jen opravdu kosmeticky. B99 si tedy své diváky nachází, i když začíná "uprostřed". Kde nic není ani smrt nebere a čísla B99 padala mnohem rychleji než u Dads (ale spousta lidí si to tehdy z nějakého důvodu stejně nepřipouštěla). Když už se na něco vymlouvat, tak na konkurenční Agents :-), který taky zrovna nezáří, nedělejme si iluze.

Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 10. 2013 / 21:20:32 (před 11 roky)
off

Asi tu budu jediný ale docela bych si přál aby Dads nezrušily jelikož po zkaženém pilotu šla díl od dílu kvalita seriálu nahoru a docela se už u toho člověk pobaví. A jak sem četl reakce amíků na fórech a na fb stránce Dads tak to hodně lidí vychvaluje a nazývají to jako jednu z lepších (někdy i nejlepších) komediálních novinek :D I já se na to rád dívám a jako ostatní to za průser nepovažuji :D

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 10. 2013 / 21:37:36 (před 11 roky)
off

Tady nezbývá než souhlasit s autorem článku, úterý se vykrystalizovalo dost rychle, jen Brooklyn zůstává oříškem. Můj názor je ale ten, že ho FOX zruší a novou sezonu dá New Girl a CW nechá oba svoje seriály. Tak se nechme překvapit, osobně v tenhle den nic nesleduji, tak můžou rušit všichni.

gnew
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 10. 2013 / 00:08:05 (před 11 roky)
off

@jukab Možná B99 zachrání post po Super Bowlu.

@Rimmerson Souhlasím. Pilotní díl byl dost nešťastný, ale hned druhým dílem se to hezky zvedlo a ve vzestupné tendenci, minimálně alespoň v té udržované laťce to pokračuje. V tom třeba já vidím rozdíl mezi B99 a Dads. Dads se po pilotu poměrně postupně nachází své tempo a styl, zatímco B99 se podle mě pořád tak nějak plácá a nikam se nevyvíjí. Kolují drby, že FOX má v plánu i Dads dopřát celou sezónu, tak uvidíme. Ty ratingy mají oba seriály stejně špatné a když B99 dostal celou sezónu tak skoro není důvod ji nedopřát ani Dads a multicam je navíc levnější na výrobu. Třeba FOX tím trochu zamíchá, něco přesune jinam, možná by nebylo od věci dát první B99 a potom Dads.