Diskuze k článku Čarodějky jsou zpátky!
janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 10. 2013 / 21:02:01 (před 11 roky)
off

už som sa tešila že budem mať Charmed späť ale asi teda nie. ja tento seriál milujem a vždy milovať budem a preto by som chcela aspoň movie reunion kde by sme videli všetky sestry a ostatné dôležité postavy pokope. nový seriál ktorý by bol o troch sestrách čarodejniciach je slabá náplasť ale ak by do toho šli tak by som si to určite aspoň pozrela. ale ja chcem moje staré Charmed s Alyssou, Holly, Rose a aj mŕtvou Shannen :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 10. 2013 / 21:05:16 (před 11 roky)
off

Pro mě jedna ze zpráv roku, i když nepůjde o ten stejný seriál se stejnými herečkami, pořád mi tento nádech fantasy schází. Nejvíce jsem si to uvědomila před dvěma lety při sledování The Secret Circle, kde čarodějky byly úplně, ale úplně jiné, celé prostředí, triky, schopnosti, všechno bylo šíleně moderní, ale přitom to zdaleka nedokázalo zaujmout tolik, tak přirůst k srdci jako Čarodějky. Pokud by se CBS držela klasiky - i kdyby to mělo znamenat udělat krok vzad, co se modernizace týče, tak bych byla nejvíc happy :)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 10. 2013 / 21:05:24 (před 11 roky)
off

na čarodějkách jsem vyrostla, ale nevim, jestli by se mi líbil remake, uvidíme :)

aisym
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 10. 2013 / 21:05:46 (před 11 roky)
off

jo! Určitě bych chtěla Charmed zpět, i když se bojím, co od takového remaku čekat, stejní herci - a herečky hlavně, už tam asi hrát stejně nebudou.. ale tak, když se to povede prosadit, určitě se ráda podívám, alespoň na pár prvních dílů :)

Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 10. 2013 / 21:13:44 (před 11 roky)
off

Jsem hlavně zvědá z jakého pohledu to chcou natočit. Jestli se tam budou vyskytovat čarodějky, které znaly moc tří.. nebo tam budou vystupovat děti čarodějek..

Claire
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 10. 2013 / 21:13:44 (před 11 roky)
off

Na Čarodějkách jsem vyrostla, jedna z mých prvních srdcovek a kdykoliv se ráda podívám na nějakej díl. Zrovna nedávno jsem si říkala, že bych si dala opáčko.
I když nepůjde o stejnej seriál, stejnak se na to ze zvědavosti kouknu.

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 10. 2013 / 21:30:27 (před 11 roky)
off

Čarodějky mám ráda, hlavně 6. sérii. Jako malá jsem si na ně hrála s kamarádkami. Dlouhou dobu to byl můj nejoblíbenější seriál. Vím, že je spousta fan pokračování(taky jedno mám), ale remake není. Něco jsem četla na fb o remake Charmed, ale myslela jsem, že je to fáma a teď vidím, že není.Tak uvidíme, jak to dopadne. Nebude to lehké natočit, ale uvidíme. ;-)

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 10. 2013 / 22:00:36 (před 11 roky)
off

I didn't see that comming. :D
Čarodějky byly jeden ze seriálů mého dětství (spolu s Gilmore girls), takže remaku určitě šanci dám. Jen by mě zajímalo, z jakého úhlu pohledu to chtějí brát.

maxiana
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
25. 10. 2013 / 23:06:32 (před 11 roky)
off

Na Čarodějkách jsem taky vyrostla, tak jsem zvědavá jestli jim ten remake vyjde, ale myslím si, že na původní partu to mít nebude. Ale šanci bych mu určitě dala.

Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2013 / 23:16:18 (před 11 roky)
off

Dříve jsem taky čarodějky zbožňovala. Bohužel teď se na to dívám spíš skepticky. Myslím že se obejdu....

Em
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
25. 10. 2013 / 23:17:41 (před 11 roky)
off

No, třeba Nikita je velmi dobrá předělávka (původní seriál je typicky francouzsky divný, byť hlavní herečka byla docela dost zajímavá). Ovšem u Charmed teda nevim.. i když to bylo ukrutné béčko, tak to mělo fakt dobré hlavní představitelky. :D

Šanci bych tomu dal, původní seriál to nezničí..

Klik
25. 10. 2013 / 23:17:42 (před 11 roky)
off

Ja som tiež na čarodejniciach vyrastala :D Ako malá som ich stále pozerala a ako deti sme sa na ne hrali :D Ďalší seriál o nich by bol super, ale naj. by bolo, keby to boli ich deti ktoré poznajú moc troch :) A tajne dúfam že to bude v ich starom dome a nie úplne odveci :P

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Lukáš Trick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 10. 2013 / 23:29:09 (před 11 roky)
off

čarodějky byl seriál na kterém jsem vyrůstal a je to srdcovka...jeden z těch vydařenějších, hlavně začal o rok déle než BTVS:) další ze seriálů, na kterých každej z nás vyrůstal. Akorát by mě zajímal ten úhel pohledu. Dle mého by to mohlo bejt o dětech, které přebrali moc tří.Akorát, které, když poslední díl úkázal, že Phoebe měla 2 a čekala 3 dítě. Paige měla dvě děti a Piper 3 :D...ale každopádně šanci tomuto nového seriálu dám...:)

Amicitia nisi inter bonos esse non potest.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 10. 2013 / 23:30:03
misulka78
25. 10. 2013 / 23:50:28 (před 11 roky)
off

Já to věděla!! :D JÁ TO VĚDĚLA!! Tušila jsem to ještě dlouho předtím, než jsem si přečetla tento článek. A i když to rozhodně nemůže překonat původní seriál, stejně doufám, že to natočí :D

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
ranger122
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
26. 10. 2013 / 07:42:04 (před 11 roky)
off

Seriál jsem měl celkem rád, občas jsem ho sledoval, i když mi více k srdci přirostla Buffy. Určitě nový seriál zkusím, ale bojím se, jak si s tím tvůrci poradí. :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 10. 2013 / 10:41:45 (před 11 roky)
off

Charmedky jsem měla vždycky ráda, jsou spojeny s mím dětstvím, stejně jako Buffy a Tom&Jerry...takže ano, šanci rozhodně u mě mají, ale myslím, že mi budou původní herečky chybět...Jsem zvědavá, jakým způsobem, to chtějí natočit.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
26. 10. 2013 / 11:38:47 (před 11 roky)
off

Dúfam, že to nakoniec natočia. Charmed je mojou srdcovkou z detstva a remake by ma moc potešil :)

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 10. 2013 / 11:56:06 (před 11 roky)
off

Seriál bol fajn, ale bez ohľadu na jeho kvality, príde mi choré robiť remake po 7 rokoch. Chápem, keď sa pokúšajú robiť remaky 30 rokov starých vecí, ale takto mladé veci sú ešte príliš v pamäti divákov, aby porovnávali originál s remakom. Navyše filmové remaky sú väčšinou slabé, pri seriáloch je to trochu iné, ale tak skorý remake si neviem predstaviť. Páčili by sa vám remaky Prison Break, Breaking Bad, The Wire, Firefly (kde všetci stále čakajú na pokračovanie), alebo Games of Thrones keby vyšli tak skoro?

Anetinecka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 10. 2013 / 14:03:10 (před 11 roky)
off

Čarodějky byli součástí mého vyrůstání i teď kdybych v programu narazila na tenhle seriál pravděpodobně bych se na něj podívala. Ale bojím se toho, že remake nebude tak dobrý a spíš jenom uškodí. Však nechám se překvapit ;)

"Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe."
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 10. 2013 / 14:11:16 (před 11 roky)
off

No nevím,nevím. Seriál Charmed miluji a vždy budu, ale tohle se tak trochu obávám. Vždy jsem si představovala, že by bylo třeba něco jako Charmed Next Generation a bylo by to o Chrisovi, Wyattovi a Melindě. (holčičce, kterou by ještě měla Piper.) A nebo, že by vzkřísili Shannen (Prudence). Uvidíme. Remaku se, ale bojím. Prostě už to nebude stejné. Chtělqa bych spíš Reunion hlavních herců.

LenkaTalaskova SMG lover
Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 10. 2013 / 19:40:53 (před 11 roky)
off

To by mohlo byť zaujímavé :) ako jednu z hlavných postáv si viem predstaviť Phoebe Tonkin :D Inak neviem, možno nejaký neznámi herci...?

lich
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
26. 10. 2013 / 20:49:27 (před 11 roky)
off

No, vyprávět znovu příběh, který už známe je podle mě nesmysl. Pokud by to pojali jako jiné sestry z téhož světa, proč ne. Ale jak nebudou z Halliwellova rodu a budou mít Moc Tří, tak to bude blbost.
Jejich děti by bylo fajn, ale jsem skeptický. Kolik remaků bylo úspěšných? Snad jedině Dallas.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 10. 2013 / 21:09:53 (před 11 roky)
off
lich napsal(a):

No, vyprávět znovu příběh, který už známe je podle mě nesmysl. Pokud by to pojali jako jiné sestry z téhož světa, proč ne. Ale jak nebudou z Halliwellova rodu a budou mít Moc Tří, tak to bude blbost.
Jejich děti by bylo fajn, ale jsem skeptický. Kolik remaků bylo úspěšných? Snad jedině Dallas.

Hawaii Five-0 :)

lich
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
26. 10. 2013 / 23:25:58 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Hawaii Five-0 :)

Tak o tom jsem nevěděl, že je to remake. I tak myslím, že to moc bilanci nezlepšuje.
No, ať to bude jakkoli, myslím, že pokud něco bude, tak mě zvědavost přemůže a podívám se na to. I kdyby jen proto, abych si omlátil hlavu o zeď. :D

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
27. 10. 2013 / 00:42:19 (před 11 roky)
off

Komentáře Alyssy Milano ZDE, Rose McGowan ZDE a ZDE. :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 10. 2013 / 10:14:15 (před 11 roky)
off

Na tohle bych byla zvědavá, i když si stejně myslim, že nové pojetí by se mi tak nezamlouvalo jako to původní, ale jako nápad je to dobrý, byl to velkej hit. Pamatuju si, jak jsem se těšila ze školy domů, abych mohla koukat na další díl :)
Čarodějky jsou pro asi taková klasika jako Buffy.
Jen aby se nepokoušeli, aby to bylo super akční a super moderní, to by k sestrám nějak nešlo..

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 10. 2013 / 23:14:11 (před 11 roky)
off

No, tenhle seriál patřil mezi seriály mého dětství, ale už jsem ho viděla tolikrát, že ho teď nemůžu dlouho vidět, jak jsem se ho hodně překoukala, jak ho pořád opakovali na Prima Love. Každopádně remake by snad mohl být dobrý, osobně tomu teda moc nevěřím a téma, kterým by se eventuelně mohl ubírat je s dětma čarodějek, nic lepšího mě zatím nenapadá. Ale uvidíme, zda vůbec něco vznikne. U Heroes taky pořád mluví, že bude pokračování a zatím se nic neděje, takže jsem v klidu ;)

Milovnice seriálů <3
psulek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 10. 2013 / 08:09:10 (před 11 roky)
off

Tento serial mam strasne rad. Bojim sa vsak ze ked tam nebude stare herecke obsadenie, tak to nebude P3, ako to tu niekto napisal.
Zoberte si napr. serial 24, buduci rok zacne na novo (aj ked ako mini seria) ale Jacka Bauera bude hrat opat "Kiefer Sutherland". Keby tu obsadili niekoho ineho uz to nebude 24-ka. Bojim sa ze to iste plati aj pre charmed!

Peter Šulek
Mandarina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
29. 10. 2013 / 17:54:46 (před 11 roky)
off

Hořím zvědavostí jak budou nové úspěšné. Na Čarodějkách jsem vyrostla a občas když běží, tak je opět skouknu. Klasika je klasika s snad nám novota nezkazí nostalgickou vzpomínku. Uvidíme....

adla.ko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 11. 2013 / 14:26:01 (před 10 roky)
off

s jinými herci to už nebude charmed!!! :(

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 2. 2014 / 19:46:29 (před 10 roky)
off

no jako taky jsem to na základce sledovala, ale zase jsem to nežrala tak jak lidi tady. na tak známý seriál byly triky trochu slabé, díly byly hodně schématické, žádná překvapení, a všechno bylo moc "zazvonil zvonec a pohádky je konec", z čehož vybočovali jen tehdy, když se do phoebe zamiloval zloduch (cole), ale to protahovali tak dlouho, až to zničili. pak teda ještě byly dobré díly, když věděli, kdo je chris. já ani nedodívala seriál do konce, remake bych asi brala jako samostatný seriál.

nechápu ale, jaktože to dělá cbs. po sloučení wb s upn a vzniku cw, se snad práva zachovala cw, ne? ty ostatní byly po tolika letech, že pokud byly jinde (např. dallas), tak stejně asi práva už neplatila, ale tohle není tak dávno.