To je docela překvapení, Jessica je už dnes klasikou a seriál mě před pár lety hodně bavil, takže jestli dojde novinka až do fáze pilotu, určitě jí šanci dám.
Podle popisu to na mě působí jenom jak rejžování na jméně, ale společným aspektem bude jenom spisovatelka detektiv :D. To by rovnou Castla mohli přejmenovat na To je vražda, napsal :D
Vegen napsal(a):
Podle popisu to na mě působí jenom jak rejžování na jméně, ale společným aspektem bude jenom spisovatelka detektiv :D. To by rovnou Castla mohli přejmenovat na To je vražda, napsal :D
Takhle se jeden díl dokonce jmenoval :D. Castle 05x04 Murder, He Wrote :D
:D hodně velká sranda, schválně jestli se jim to povede dostat na obrazovky..
Keď sa im to podarí dostať do TV, tak si to určite rada pozriem :)
Wow, tak to jsem tedy zvědává, jestli to vyjde. To jim docházejí náměty na seriály? nebo co to?
Začínám mít pocit, že žádné nové seriály příští sezónu ani nevzniknou. Jen spin-offy a rebooty
Vždyť to snad krom názvu a řešení vraž nebude mít nic společného. Proč proboha?
No, tak to bude dost zajímávé. Jessica se vrací....to se snad ani nedá napsat :-) . Uvidíme jak to dopadne.
jako to bych nedělala. to je vražda, napsala pro lidi něco znamená. snad i každý čech, nejen američan, alespoň jeden díl viděl a hned se mu vybaví tahle ta důchodkyně žijící v městečku, které musí mít rekordní imigraci, jinak by tam už nikdo živý (kromě těch v base za vraždu) nezůstal, a kterou pronásledují vraždy, kam se hne (ta ženská má fakt blbé štěstí na přátele a dodnes nechápu, jak to nebylo nikomu podezřelé).
z úcty k originálu to nemůže mít nikdy úspěch.