Diskuze k článku Sean Hayes viní z neúspěchu svého seriálu NBC
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 10. 2013 / 13:51:28 (před 11 roky)
off

Mě taktéž seriál baví a rád bych ho sledoval dál, myslím že má hodně možností jak pokračovat a byla by škoda, kdyby ho zrušily.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
27. 10. 2013 / 14:46:02 (před 11 roky)
off
Ratingy komedie Sean Saves the World jsou již od zářijové premiéry u bodu...

Seriál měl premiéru v říjnu. To jen takový detail. Jinak si myslím, že NBC za nízkou sledovanost nemůže, seriálu prostě něco chybí, ale jako oddychovka to špatné není. A nejvtipnější sitcom? Tohle? Neřekl bych.

Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 10. 2013 / 15:03:19 (před 11 roky)
off

Doufám že ho nezruší. Konečně sitcom při kterém se vážně zasměji. Nevím co ty lidi v té Americe dělají, vypadá to že tu televizi ani nesledují. :D :D

Veronika.4444
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 10. 2013 / 16:11:26 (před 11 roky)
off

pěkný seriál,něco jiného než na co jsem zvyklá,takže bude škoda kdyby nepokračoval

vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
27. 10. 2013 / 16:15:03 (před 11 roky)
off

skvělý bavič. Ať hraje v čemkoliv je mimořádně zábavný. A díl o nakupování dceřiny první podprsenky je prostě bláznivě vtipný a přitom ze života. Palec nahoru Seane.

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2013 / 16:15:42
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 10. 2013 / 16:47:52 (před 11 roky)
off

Nejftipnější asi tohle dílko nebude, ale ftipné to je a drží si laťku...přijde mi, že třeba Teorie teď upadá, u ostatních sitcomů CBS už ftip úplně vyprchal, když jsem tuhle omylem viděl jeden díl 2 Broke Girls, tak mě omejvali :(

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 3. 2014 / 12:44:44 (před 10 roky)
off

Tak v tomhle jsem výjimečně za jedno s Amíkama. Jeho humor se od Willa a Grace nikam neposunul, přitom už je to nějakých 20 let. Už nežijeme v době, kdy být gay stačí na to, aby byl sitcom originální. V kterém seriálu dneska gay není? Kdyby byl tak super, tak mu netrvalo tak dlouho, než dostal zase hlavní roli.

vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
30. 10. 2014 / 18:02:28 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak v tomhle jsem výjimečně za jedno s Amíkama. Jeho humor se od Willa a Grace nikam neposunul, přitom už je to nějakých 20 let. Už nežijeme v době, kdy být gay stačí na to, aby byl sitcom originální.

Aha, tak on ten seriál je o tom, že hlavní hrdina je gay? A já myslela, že vtip je v tom, že hlavní hrdina je otec dospívající dcery, syn urejpané matky a zaměstnanec ve firmě patřící hodně praštěnému chlapíkovi. Takže je otázkou zda se za těch dvacet let neposunul Sean Hayes nebo spíš diváci ...

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)