Doufám že mě neukamenujete, ale já nikdy Tylera neměla ráda. Nevím proč, žádný konkrétní důvod nemám. Tudíž mi jeho odchod vůbec nevadí. Naopak, jsem možná i ráda, Caroline si zaslouží plnohodnotný vztah. Někoho kdo tady pro ní bude ne jen pár dílu v sérii.
Em. napsal(a):
Doufám že mě neukamenujete, ale já nikdy Tylera neměla ráda. Nevím proč, žádný konkrétní důvod nemám. Tudíž mi jeho odchod vůbec nevadí. Naopak, jsem možná i ráda, Caroline si zaslouží plnohodnotný vztah. Někoho kdo tady pro ní bude ne jen pár dílu v sérii.
Ak mám pravdu povedať ani ja :) ...Navyše som vždy mala radšej Klaroline dvojicu. Tyler bol vždy taký divný, vôbec mi nieje ľuto že odišiel.
Em. napsal(a):
Já neukamenuju, vlastně mám stejný názor.
Achjo já ho tak nemám ráda. Byla jsem ráda že vypadl z TVD a ted mi půjde sem jo ? Mám momentálně radší Originals a modlila jsem se, že tam nebude:D no, ale po posledním díle TVD mi to bylo jasny no. Tak snad tam bude mit malou roli a hlavně na krátko :D
Takže ten očekávány crossover nebude Caroline, ale Tyler? No to je dobrý gól..
Žádného fanouška dvojice "Forwood" tu nenajdu, a to je dobře! :D Ne že bych byla nějaký šílený fanoušek "Klaroline", ale... Dobře, tak jsem trochu více nakloněná k této dvojici. ;)
A nemůžu si pomoct, ale Tyler namá žádné to sexy charisma, jako ostatní muži v TVD a TO. :)
(y) Díky za odklizení Tylera. (není to moc drsné? O_o)
No nadšená z toho nejsem, protože Caroline a Tyler jsou pro mě jediný pár, který mám v TVD ráda. Každopádně nechápu proč je teda Tyler na promo fotkách k 5. sérii TVD.
Já proti Tylerovi v podstatě nic nemám. Jsem ráda, že se rozešel s Caroline (buďme k sobě upřímní, jejich vztah už neměl budoucnost) a opustil TVD, jelikož jeho postava neměla kam se ubírat ve vývoji, ani mě nenapadalo žádné zajímavé využití v ději. V TO by naopak mohl zajímavě zamíchat kartami a udělat Klausovi čáru přes rozpočet... Jen doufám, že nechystá žádné brutality ohledně Hailey a dítěte.
Petina: ale najdeš :-)
Mně se například Ty s Caroline líbili - tedy hlavně ze začátku - když si vzpomenu, jak mezi nimi skvěle fungovala chemie... ta jejich první vášeň - paráda! Ale je fakt, že v poslední době to už šlo do kopru. Ale rozhodně nesouhlasím, že by Tyler nebyl krásnej sexy chlap. Podle mě STOPROCENTNĚ JE!!!
Lucianna napsal(a):
Mně se například Ty s Caroline líbili - tedy hlavně ze začátku - když si vzpomenu, jak mezi nimi skvěle fungovala chemie... ta jejich první vášeň - paráda! Ale je fakt, že v poslední době to už šlo do kopru. Ale rozhodně nesouhlasím, že by Tyler nebyl krásnej sexy chlap. Podle mě STOPROCENTNĚ JE!!!
Amen, sestro :D
Doufám, že se s nim nebude Klaus v NO moc mazlit a Tyler tam nebude strašit dlouho! :)
Konečně!! Tylera jsem neměla nikdy ráda, takže tento odchod mne upřímně potěšil. Ačkoliv odchod do The Originals bych přála Caroline (mám totiž slabost pro Klaroline). :)Hip hip hurá, Tyler je pryč!!
Tyler mi nechyběl v TVD, takže v Originals bude spíš navíc. Ach jo, co se dá dělat, Originals kvůli tomu sledovat nepřestanu, baví mě momentálně mnohem víc než TVD, kde je bez původních docela nuda a ani Silas to nespasí.
Tyler uz nemel v TVD zadnou dejovou linku, o vlkodlaky uz se tam nikdo nezajima a tak je celkem logicke, ze se objevi v sesterskem serialu, kde vlkodlaci a hybridi maji celkem dulezitou roli.
Postavu Tylera jsem nemela moc rada v 1. serii, kde byl opravdu za rozmazleneho spratka. Ale tak jako vsechno a vsichni v Denicich se i Tyler zmenil a stal se z nej vudce ochotny se pro druhe obetovat (4x02 byl uzasny dil). Prislo mi, ze jako prvni z cele MF party dospel, zkratka stal se Alfou. To ale ted v poslednim dile cele zahodil tou touhou po pomste, takovy Stefan 2.0 mstici se Klausovi bez jakekoli sance na uspech.
V The Originals mu jen preji, at neklesne tak hluboko, aby se chtel mstit pres Hayley nebo miminko. Pro Klause bude jen prijemne rozptyleni.
Ani ja som ho nemala rada ale mrzi ma ze sa serial rozdelil na 2 casti lebo velmi som dufala ze klaus bude s carolinov a tak ma potesilo ze sa tayler rozisiel s carolinov ale neviem neviete ci nebude nahodov aj carolina v The originals ? ci sa stretne s Klausom ale myslim si ze ked tam Taylor pride tak sa zamyluje do Hayly
Lucianna napsal(a):
Tak pardon. :)Ale u mě nadále přetrvává názor, že nemá takové to charisma. Pěkné tělo, to ano, ale to je tak všechno, na co se u něj dá koukat. :D Ale je to jen můj názor. ;)
Tak se mi to líbí :) Taky nejsem Taylerův fanoušek, líbí se mi Klaroline a nebýt jeho tak by třeba byli spolu, což by bylo super :D
Kdyby jenom misto Tylera nakracela do New OrleansCaroline uvitala bych to mnohem vic;))
Souhlas ze Tyler jiz nemel ve VD dejovou linii. Ze se presouva do TO je skvele. Nesouhlasim ze nema zadne charisma. Je skvely a jeho vztah s Car byl zpocatku plny chemie, tak jak melo. Jsem rada za presun. Nebyt TO tak uz bych ho nevidela coz by mi celkem vadilo..