Mě by nechyběli ani tak noví studenti z Ohia, kromě Marley, Kitty a Jaka je stejně nemám moc ráda, ale chyběli by mi Sue a Will.
Měli to udělat už po 3. řadě. Nový studenti jsou stejnak kopie těch původních..
Mně by Sue nechyběla. V první sérii byla geniální, ale od té doby to s ní jde z kopce. Willa jsem neměla ráda od začátku, takže jeho absenci bych jedině uvítala, i když jsem si skoro jistá, že oni by ho do NY taky nějakým způsobem dostali. V podstatě mi stačí Rachel, Santana a Kurt, nepotřebuju tam už nikoho jiného z McKinley. Hlavně ne Blaina, Tinu a Artieho.
Podľa mňa to nie je najhorší nápad, ale určite by mi chýbala Sue a tie jej hlášky :D síce sú všetky dobré, ale Sue a Santana majú jednoducho najlepšie. Will by mi fakt nechýbal, mal som ho rád od 1. série asi tak do konca 2. potom mi už začal byť strašne nesympatický.
Ale myslím že keď Sue aj Will patria medzi hlavné postavy, tak ich do NY nejako dostanú. Sue by tam šla už len pre dobrý pocit z toho že tým deckám môže robiť stále problémy :D a Will... na toho už niečo vymyslia.
Btw. čítal som že glee by malo mať spin-off a Lea by v ňom mala hrať hlavnú postavu. Je to pravda? :D
denicek123 napsal(a):
Btw. čítal som že glee by malo mať spin-off a Lea by v ňom mala hrať hlavnú postavu. Je to pravda? :D
O spin-offu se mluvilo před začátkem čtvrté řady, mělo jít o samostatný seriál s Rachel a Kurtem v NYC. Ale nakonec z toho sešlo, tvůrci se rozhodli rozdělit příběh mezi McKinley a NY, takže spin-off je aktuálně neaktuální :D
Oh, tak to by se mi velice líbilo :-D Z Ohia by mi nechyběl vůbec nikdo.
Ono by to bylo dobré, ale ty nové postavy z Limy by mě tam chyběli a i ty staré
Jsem pro... stejně to sleduju už jen kvůli Rachel a Santaně.
Souhlasím, nejvíce mě baví scény z New Yorku a nový studenti v Ohiu jsou nudní dějově nezajímaví :)
Proč ne? Studentíci v Limě mě stejně moc nebaví, vkládala jsem naděje do Marley, ale je zoufale nudná, z ostatních mě nikdo moc nezaujal.